ÎNCURAJARE CU OCAZIA ZILEI MONDIALE A BOLNAVILOR

Distribuie pe:

11 februarie a fost Ziua Mon- dială a Bolnavilor. Asemenea anului trecut, și anul acesta ne aflăm sub efectul pandemiei: s-au îmbolnăvit multe persoane, numărul persoanelor decedate a fost mare, știrile au insuflat temere multora și ni s-a terminat și răbdarea din cauza numeroaselor restricții aplicate.

Eu, totuși, încurajez semenii mei ca să nu permitem să ne domine spiritul fricii!

“Scăpat de chinurile sufletului Său, va vedea rodul ostene-lilor Sale și de mulțumire Se va sătura.” (Isaia 53:11) Fiecare chin al trupului afectează și sufletul. În același timp, boala îi afectează nu numai pe cei direct afectați, ci și pe aparținătorii acestora. Cu toate acestea, conform mesajului lui Dumnezeu, chinul se va termina și va fi urmat de lumină și mulțumire.

Această promisiune poate să dea speranță și putere, astfel încât pacienții, îngrijitorii lor și cadrele medicale să nu renunțe la luptă și să vadă cum și din această situație poate să se “nască” multă iubire, perseverență și bunătate.

Cu aceste gânduri, le doresc tuturor fraților mei suferinzi recuperare cât mai grabnică și perseverență pentru cei dragi, medici și asistente!

Cu drag,

SÓFALVI SÁNDOR SZABOLCS, Primarul comunei Sângeorgiu de Mureș

Lasă un comentariu