ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 15-16 februarie, pompierii mureșeni au fost solicitați la 68 de intervenții, după cum urmează: cinci incendii, două alte situații de urgență, două accidente rutiere și 59 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Incendii:

- Marți, 15 februarie, în jurul orei 8.10, incendiu casă de locuit, în localitatea Corunca, Strada de Sus. S-au deplasat la locul intervenției pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Mureș. Ajunși la locul intervenției, salvatorii militari au constat că ardea acoperișul unei case pe o suprafață de aproximativ 80 mp și materialele combustibile din pod și interiorul casei.

- Tot marți, 15 februarie, în jurul orei 15.45, incendiu produs la groapa de gunoi din municipiul Sighișoara. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara. A ars gunoiul menajer pe o suprafață de aproximativ 20 mp, incendiul fiind lichidat în jurul orei 18.50.

- Marți, 15 februarie, în jurul orei 17.20, incendiu vegetație uscată în municipiul Târnăveni, lângă pădurea Trei Brazi. S-au deplasat la locul intervenției, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Târnăveni. Fiind un drum neaccesibil pentru deplasarea autospecialei, salvatorii s-au deplasat pe jos până la locul incendiului. A ars aproximativ 500 mp de vegetație uscată fără pericol de propagare.

- Tot marți, 15 februarie, în jurul orei 19.35, incendiu fânar în localitatea Răzoare, strada Fîntâna Popii. Au ajuns la locul solicitat, pompierii militari din cadrul Secției de Pompieri Sărmașu. A ars aproximativ 100 de baloți de fân și lucernă și fânarul din lemn pe o suprafață de aproximativ 100 mp, cu posibilitate de propagare la casa de locuit.

- Marți seara, în jurul orei 20.50, incendiu casă de locuit în localitatea Călimănești. S-au deplasat la locul intervenției, salvatorii militari din cadrul Punctului de lucru Sovata și SVSU Sângeorgiu de Pădure. Au ars bunurile aflate în camera, bucătărie și hol, iar încăperile au fost inundate cu fum.

Misiuni

De asemenea, în ultimele 24 ore, au fost executate 40 de misiuni de recunoaștere la secțiile ATI.

Lasă un comentariu