PUTEREA EXEMPLULUI - VALER BOTEZAN A ALES SOCIAL-DEMOCRAȚIA!

Distribuie pe:

PSD a fost și rămâne singurul partid al cărui rol activ în dezvoltarea țării nu poate fi contestat în esența temelor cu greutate care au încercat România în ultimii ani. Ultimele luni ne demonstrează fără echivoc că PSD este factorul politic de stabilitate și, totodată, cu rol activ în cadrul actualei guvernări, venind cu soluții adoptate de întreaga coaliție pe temele cele mai importante ale momentului, abordând temele dificile și impunând soluții corecte, predictibile, cu accent pe valorile sociale.

Primarul orașului Sărmașu, dl Valer Botezan, a decis să ni se alăture în cadrul organizației PSD Mureș, pe această cale îi transmitem sincere felicitări pentru realizările de până acum, îndemnându-l să-și continue activitatea pentru care este apreciat de comunitate.

Președintele interimar PSD Mureș, deputat Dumitrița Gliga: “Orașul Sărmașu este una dintre localitățile care își caută strălucirea și avântul, în care administrația locală are extrem de multe de făcut și timp prețios de recuperat pentru a-l readuce acolo unde îi este locul meritat. Îl sprijin pe dl Valer Botezan să-și ducă planurile la îndeplinire, știu că este dorință și avem nevoie de oameni dispuși să se implice. Mă bucură și salut decizia de a ni se alătura!”

Primar orașul Sărmașu, Valer Botezan: “Am făcut acest pas deoarece sunt convins că Partidul Social Democrat este un partid aplecat spre nevoile comunităților, acest lucru l-am simțit în situațiile cu care m-am confruntat ca primar. În PSD organizația Mureș am simțit spiritul de echipă, se lucrează ca într-o adevărată echipă și se construiesc relații interpersonale foarte bune, informațiile de interes pentru primari și consilieri locali sunt rapid transmise și prelucrate. Am intrat într-o echipă care simt că funcționează așa cum trebuie să funcționeze un partid de profesioniști.”

Biroul de presă al PSD Mureș

Lasă un comentariu