AJUTOR PENTRU REFUGIAȚII DIN UCRAINA

Distribuie pe:

Asociația Femeia Mileniului III face apel la solidaritate și demarează o campanie de colectare de lucruri de primă necesitate pentru ajutorarea refugiaților ucraineni.

“Noi, membrele și voluntarele Asociației suntem trup și suflet alături de Ucraina în acest război stupid și nedrept, suntem foarte îngrijorate și simțim nevoia de a interveni în sprijinul celor care suferă, în sprijinul refugiaților”, Agatha Bianca Bogdan, Președinta Asociației “Femeia Mileniului III”. Domnia sa a completat și că “Asociația Femeia Mileniului III a trimis deja pachete în valoare de 1.000 lei constând în produse de igienă către mănăstirea greco-catolică “Maica Îndurerată” din Sighetu Marmatiei care adăpostește în prezent refugiați ucraineni, femei și copii. Foarte mulți au fost nevoiți să ia calea refugiului. Ne confruntăm acum cu o situație fără precedent și dorim să oferim o dovadă de solidaritate, de spirit umanitar, de sprijin tuturor celor care s-au refugiat la noi. Colectarea donațiilor se va face între orele 9.00-15.00, la sediul Asociației de pe str. F. Liszt nr.13. În urma informațiilor care ne-au parvenit, momentan este nevoie în special de pături, perne, prosoape, cartele pre-pay, produse de igienă, cărți și jucării pentru copii.

Donațiile în lei și sau euro pot fi făcute în conturile:

RO58BRDE270SV07227672700 - cont LEI

RO49BRDE270SV10323122700 - cont EURO

cu mențiunea “Donație refugiați UCRAINA”

Membrele/voluntarele Asociației noastre se vor ocupa personal de depozitarea, sortarea și etichetarea donațiilor urmând ca pe măsură ce ele se adună să fie împachetate și trimise atât la mănăstirea greco-catolică “Maica Îndurerată” din Sighetu Marmatiei, cât și la alte centre de primire a refugiaților din județul Maramures”.

Cei care vor să sprijine, pot obține informații și detalii suplimentare la tel 0741 21.08.20 (Agatha Bianca Bogdan).

L.O.

Lasă un comentariu