HOROSCOPUL LUNII MARTIE 2022

Distribuie pe:

Odată cu venirea primăverii, suntem dispuși să dăm pagina și să începem un nou drum, mai special și mai frumos ca niciodată. Ne lăsăm purtați de intuiție și ghidați de ceea ce ne dictează inima și sufletul.

Astrologica.ro spune că a treia lună din an ne reamintește cât de important este să acceptăm schimbarea în viața noastră.

Berbec - Ai o mare putere de seducție în această lună, de aceea îți va fi foarte ușor să alegi pe cine vrei tu. Dacă ai deja un partener stabil, indicat ar fi să lași mai mult de la tine și să încerci să aduci ceva nou relației.

Luna martie ar putea veni și cu o noutate pentru tine în domeniul profesional. Fie că îți vei schimba jobul, fie că vei fi avansat, banii vor fi garantat mai mulți. Chiar dacă nu îi vei primi în această perioadă, ei sunt promiși pentru lunile care vor urma.

Ești predispus accidentelor luna aceasta, mediul în care activezi este unul periculos. Din această cauză, se recomandă mai multă prudență, însă nu trebuie să o duci la extrem.

Taur - Trebuie să depui mai mult efort în această lună dacă vrei ca lucrurile să meargă bine între tine și partenerul tău. Ai șarm, însă trebuie să îl folosești doar pentru a-ți cuceri încă o dată iubitul. Dacă ai trecut recent printr-o despărțire, atunci a venit momentul să lași totul în urmă.

Munca în echipă îți poate aduce luna aceasta mai mulți bani, însă trebuie să știi cu cine să colaborezi. Unii colegi te pot trage în jos, dar ai face bine să îi refuzi elegant, fără a intra în polemici.

Este foarte important ca luna aceasta să ai mai multă grijă de tine și să adopți un stil de viață mai echilibrat. Alimentația, dar și grija pentru igienă sunt factori decisivi în viața pe care o vei duce.

Gemeni - Vei traversa o perioadă frumoasă din punct de vedere sentimental, așa că nu ai motive să te plângi. Ia totul cum ți se dă și bucură-te de lucrurile mărunte atât cât timp le ai. Ești mai romantic decât de obicei, iar asta reprezintă un plus pentru relația ta.

Fă-ți un plan atent de a câștiga mai mulți bani luna aceasta, iar dacă nu te vei abate de la el vei reuși ce ți-ai propus. Investițiile sunt încurajate, iar unele favoruri ți se vor întoarce când nici nu te aștepți.

Renunță la fumat dacă acesta este principalul tău viciu, altfel vei avea de suferit luna aceasta. Se anunță probleme respiratorii, dar și digestive, toate cauzate de viața dezorganizată pe care o duci.

Rac - Luna martie va fi una liniștită pentru tine din punct de vedere sentimental, de aceea se recomandă să nu încerci să faci ceva îndrăzneț. Este prea bine așa cum ești, iar monotonia de care te plângi este de fapt liniștea de care aveai nevoie.

Va fi o lună bună pentru buzunarele tale, banii par să vină din toate părțile. La pachet cu aceste beneficii, va veni și un job nou sau o avansare, așa că ai toate motivele să dai o petrecere.

Nu vei întâmpina probleme de sănătate noi în această lună, însă dacă suferi deja de unele afecțiuni ar fi bine să fii prudent. Nu ignora micile semnale de alarmă și mergi la un control pentru o analiză amănunțită.

Leu - Vei fi mulțumit de viața ta amoroasă din această lună, de aceea ai putea forța puțin lucrurile. Dacă ai o relație serioasă, e momentul perfect pentru a discuta cu partenerul despre căsătorie sau despre conceperea unui copil.

Ai toate șansele ca în această lună să începi să culegi primele roade ale proiectelor tale. Chiar dacă vor fi sume modeste, vei fi suficient de impulsionat pentru a continua în aceeași manieră. Fii ambițios.

Organismul tău va fi mult mai slăbit luna aceasta decât în ultima perioadă. Se recomandă prudență mai ales în alimentație. Fii cu ochii în patru, nu știi niciodată de unde poți să iei boala.

Fecioară - Totul merge perfect pentru tine din punct de vedere sentimental, cel puțin în această perioadă. Relația de cuplu cunoaște schimbări înspre mai bine, iar tu te poți declara satisfăcut de eforturile pe care le depune partenerul tău de viață pentru a te mulțumi.

Nu se anunță vești bune pe plan financiar în această lună, ci din contră, cheltuielile vor fi mai mari și imprevizibile. Nu semna documente importante și nu face investiții, nu este o perioadă favorabilă pentru afaceri.

Vei fi ușor deprimat în această lună, primăvara lasă urme asupra organismului tău. Încearcă să te înconjori de oameni pozitivi și să îți găsești mereu ceva de făcut, doar așa vei reuși să nu ai o dispoziție generală proastă.

Balanță - Dacă ești singur, o persoană care te place te va surprinde cu mici cadouri în această perioadă, iar tu e posibil să cedezi ispitei. Dacă ai o relație deja de ceva vreme, ar fi indicat să îți îmbunătățești viața sexuală sau riști să se instaleze o răceală între tine și partener.

E posibil ca banii să nu fie mai mulți în această lună, însă cadourile pe care le vei primi vor fi valoroase. Arată-te plăcut surprins.

Vei fi într-un continuu răsfăț luna aceasta, de aceea e posibil ca organismul tău să cedeze la un moment dat. Fie că este vorba de nopțile nedormite sau de prăjiturile consume aproape zi de zi, este recomandat să nu faci excese.

Scorpion - E posibil ca în această lună să fii tot mai atras de o persoană din anturajul tău și, cel mai probabil, e vorba de un bun prieten. Dacă este totuși vorba de un coleg de serviciu, ai grijă să nu amesteci viața personală cu cea profesională.

Va fi o lună satisfăcătoare din punct de vedere financiar, dar nu se poate spune că o duci extraordinar. Din această cauză, ai face bine să pui o sumă modestă deoparte și să încerci să nu îți satisfaci toate mofturile.

E posibil ca o durere veche de cap să fie de fapt o migrenă de care nu vei putea scăpa decât cu ajutorul medicului. Nu te mai chinui așteptând să treacă de la sine, altfel ar putea să apară și alte probleme.

Săgetător - E posibil să vrei să ieși puțin din tipare luna aceasta, însă partenerul tău nu va fi foarte încântat de asta. Chiar dacă nu întreci limita, ochii îți fug după alții, iar asta poate deveni deranjant la un moment dat.

Vei fi strângător luna aceasta, și chiar dacă nu vei câștiga mai mult, vei avea grijă să pui mai mulți bani la adăpost. Te vei simți mulțumit de tine pentru că vei reuși să faci unele economii și chiar te vei lăuda cu asta.

Starea ta de sănătatea va fi una foarte bună în această lună, atât psihicul, cât și forma fizică vor fi de invidiat. Ai mai multă energie decât oricând, așa că ar trebui să profiți de asta.

Capricorn - Nu vei primi ceea ce îți dorești luna aceasta, partenerul tău îți tratează dorințele cu indiferență. E posibil ca la un moment dat să cedezi și să îi reproșezi, lucru care va aduce disconfortul în relația voastră.

Vei primi unele sume de bani neașteptate luna aceasta, fie sub formă de cadou, fie vei recupera ce ai dat cu împrumut cu ceva timp în urmă. Însă, nu accepta ca situația ta financiară să se îmbunătățească pe spatele altora.

Ești destul de agitat în această lună și e posibil să ai probleme cu tensiunea. Încearcă să te relaxezi și să lași grijile deoparte atunci când ești cu familia sau partenerul.

Vărsător - Ești dispus să faci tot ce poți pentru a avea o viață sentimentală mai bună, iar astrele sunt de partea ta. Dacă ești singur, vei socializa mai mult și le vei da o șansă celor din jurul tău. Dacă ai deja un partener, atunci vei trece mai repede cu vederea peste obișnuitele nemulțumiri.

Încearcă să nu semnezi nimic important luna aceasta, chiar dacă ți se promit mai mulți bani. Astrele sunt de partea ta și oricum te vor ajuta să răzbești pe plan financiar. Un proiect în care ești implicat se apropie de final.

Există riscul ca din cauza neatenției să te accidentezi luna aceasta, fie că ești pieton, fie șofer. Prudența este cuvântul cheie, chiar dacă este o grijă în plus de care chiar nu aveai nevoie în aceste momente agitate.

Pești - Ai toate șansele ca în această lună să îți întâlnești marea iubire, însă dacă ești deja angajat într-o relație, lucrurile nu stau foarte bine. Așteptările tale sunt prea mari, iar dezamăgirea va fi pe măsură.

Banii vor fi principala ta preocupare în această lună, ceea ce nu este neapărat un lucru greșit. Atât timp cât aceasta va dura până când vei obține ce ți-ai propus, nu ar trebui să îți provoace probleme în viața sentimentală. Trebuie să știi când să te oprești.

Ai energie și timp din belșug pentru a face o vizită medicului de familie, fie că ai probleme, fie că nu. Dacă suferi deja de anumite afecțiuni, luna martie îți poate aduce rezolvarea lor. (L.P.)

Lasă un comentariu