LA LUDUȘ, TÂRG DE MĂRȚIȘOARE

Distribuie pe:

În acest an am avut surpriza inițierii Târgului de Mărțișoare de către o doamnă din orașul nostru, care dorește să rămână anonimă și care a con-tactat conducerea asociației pentru a începe acțiunea din acest an.

Am contactat vechii noștri parteneri de la târgul din 2020 și în acest fel au început acțiunea caritabilă de strângere de fonduri Asociația pentru Urgențe Medicale Luduș (AUML) alături de Liceul Tehnologic Luduș și cu sprijinul Școlii Gimnaziale “Ion Vlăduțiu”. Autoritățile locale ne-au pus la dispoziție locul de desfășurare a acțiunii de vânzare.

Toți cei menționați au primit cu entuziasm ideea de a se implica din nou în acțiuni de responsabilitate socială dedicate sprijinirii AUML, toate instituțiile având, de altfel, în derulare diferite programe de acest fel.

Conducerea Liceul Tehnologic Luduș a reacționat rapid la propunerea noastră, delegând atribuții specifice doamnei profesor Mirela Casiana Cozma. Astfel că, în scurt timp, toată insituția prin mijlocirea diriginților care s-au implicat activ, au făcut ca la data de 24 februarie să înceapă vânzarea mărțisoarelor la standul pus la dispoziție de autoritățile locale.

Conducerea Școlii Gimnaziale “Ion Vlăduțiu”, precum și cadrele didactice au avut, de asemenea, discuții și s-au mobilizat cu privire la ideea organizării târgului, prin confecționarea mărțișoarelor care vor fi și ele valorificate de colegii mai mari de la liceu.

Prima materializare a fost semnarea unui parteneriat între AUML și instituțiile implicate, iar prima acțiune derulată în cadrul acestui parteneriat este participarea activă a copiilor la Târgul de Mărțișoare.

Elevii de la liceu s-au instalat, așadar, în fața Primăriei într-un spațiu amenajat cu sprijinul autorităților. Din 24 februarie și până ieri, 2 martie, au fost prezenți și activi pentru a fi alături de noi în efortul de a îmbunătăți calitatea actului medical, de care toți avem nevoie.

Pentru AUML, evenimentul reprezintă încă odată confirmarea faptului că orașul Luduș are nevoie de asemenea proiecte, care să strângă oamenii în jurul nevoilor pe care comunitatea le are.

Biroul de presă al Asociației pentru Urgențe Medicale Luduș (AUML)

Lasă un comentariu