NOI OPORTUNITĂȚI PENTRU LICEUL TEHNOLOGIC ELECTROMUREȘ

Distribuie pe:

Liceul Tehnologic Electromureș din Târgu-Mureș a obținut acre-ditarea ERASMUS+ (2020-1-RO01-KA120-VET-095741) în domeniul învățământ profesional și tehnic, pentru perioada 2021-2027.

După nenumărate proiecte locale și internaționale implementate, respectiv cele două proiecte Erasmus+ finalizate cu succes în școala noastră, avem, din nou, un motiv de mândrie și de satisfacție. Efortul susținut al echipei de scriere a aplicației de acreditare Erasmus+ a fost încununat de succes. Școala noastră este acreditată ERASMUS+ în domeniul învățământ profesional și tehnic.

În urma rezultatelor selecției Acreditare Erasmus+ în domeniul învățământ profesional și tehnic, Liceul Tehnologic Electromureș din Târgu-Mureș, în perioada 2021-2027 va avea oportunitatea de a dezvolta rețeaua internațională de parteneriate transfrontaliere, prin 194 de mobilități ale elevilor și profesorilor în context european.

În primul an de proiect, 2021-2022, din cadrul Acreditării, am obținut un grant în valoare de 23020 euro, pentru formarea cadrelor didactice din domeniul VET, cu scopul dezvoltării competențelor digitale la 12 profesori, 6 profesori prin cursuri de perfecționare, respectiv 6 profesori prin activități job shadowing la parteneri externi, pentru creșterea gradului de digitalizare și internaționalizare a actului didactic. Totodată, în cadrul proiectului vom avea doi experți externi invitați pentru a oferi cursuri de formare personalului școlii noastre.

Acest succes al Acreditării și a implementării proiectelor Erasmus+ VET, implică o colaborare și mai strânsă între directori, profesori, elevi, părinți, agenți economici parteneri interni și externi, deschizând noi porți în viitor.

Echipa de proiect al Liceului Tehnologic Electromureș, Tg. Mureș

Lasă un comentariu