FC VOLUNTARI - CFR CLUJ 0-1

Distribuie pe:

CFR Cluj a depășit pasa proastă din startul lui 2022. Cu succesul contra Voluntariului, 1-0, grație golului înscris de Andrei Burcă, elevii lui Dan Petrescu au bifat a patra victorie consecutivă în Liga 1 și s-au distanțat la 14 puncte de FCSB, ocupanta locului secund.

Sursa: www.sport.ro

FEDERAȚIA INTERNAȚIONALĂ DE TENIS A EXCLUS RUSIA DIN CUPA DAVIS ȘI FEDCUP

Federația Internațională de Tenis (ITF) a decis, luni, excluderea Rusiei din cele două mari competiții pe echipe pe care le organizează, Cupa Davis și Billie Jean King Cup, fostă FedCup, dar jucătorii și jucătoarele vor putea continua să facă performanță individuală în circuit. „Federația Internațională de Tenis (ITF) condamnă invadarea Ucrainei de către Rusia și facilitarea acesteia de către Belarus. Pe lângă anularea tuturor evenimentelor ITF din aceste țări, Consiliul ITF anunță astăzi suspendarea imediată a Federației Ruse de Tenis (RTF) și a Federației de Tenis din Belarus (BTF) din calitatea de membru ITF și de la participarea în competițiile internaționale pe echipe ITF până la noi ordine. ITF rămâne în contact strâns cu Federația Ucraineană de Tenis și este solidară cu poporul Ucrainei", a precizat ITF. Această măsură îi afectează direct pe jucătorii ruși, în special pe noul număr 1 mondial Daniil Medvedev, precum și pe colegul său Andrei Rublev, locul 6 ATP. Pe de altă parte, cei doi vor putea continua să concureze pe circuitul ATP, la fel ca și fetele în circuitul WTA, după cum au confirmat ITF și cele două organizații.

„Deocamdată, jucătorii din Rusia și Belarus vor putea continua să evolueze în turnee și la turneele de Grand Slam. Cu toate acestea, nu vor mai evolua sub steagul sau numele țării lor", au precizat

ATP și WTA, care au adăugat că nu vor mai avea loc turnee în Rusia. Majoritatea federațiilor internaționale a dat curs recomandării Comitetului Olimpic Internațional (CIO), de interzicere a participării sportivilor ruși și belaruși la competiții, după invadarea Ucrainei. (S.C.)

Lasă un comentariu