LA ZI PE FRONTUL LUPTEI ÎMPOTRIVA CORONAVIRUSULUI

Distribuie pe:

ÎN JUDEȚUL MUREȘ

Până ieri, 7 martie, în județul Mureș au fost confirmate 60.762 de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-COV-2. Față de ziua precedentă, au fost înregistrate 52 de cazuri noi de coronavirus. Distinct de cazurile noi confirmate, 6 persoane au fost reconfirmate pozitiv în județul Mureș.

Potrivit informațiilor DSP Mureș, 128 de persoane confirmate pozitiv sunt internate la această dată în județul Mureș.

Până la această dată, 56.818 persoane s-au vindecat în județul Mureș (DSP Mureș transmite numărul total al persoanelor vindecate, număr care cuprinde persoanele externate din spitalele de pe teritoriul județului Mureș și numărul cazurilor pozitive izolate la domiciliu și declarate vindecate conform legislației în vigoare). În plus față de acestea, 2.690 de persoane au fost externate la termenul de 10 zile (persoane confirmate pozitiv, dar asimptomatice), iar 1.081 de persoane au fost externate la cerere.

Un număr de 17 persoane sunt internate cu suspiciune de infecție cu virusul Covid-19, potrivit datelor DSP Mureș.

Până acum, 1.851 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat în spitalele din județul Mureș, potrivit datelor DSP Mureș.

În ultimele 24 de ore au fost efectuate 57 de teste RT-PCR și 181 de teste rapide antigenice.

În județul Mureș, 842 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 554 de persoane se află în carantină la domiciliu.

Cancelaria Prefectului Instituția Prefectului - Județul Mureș

Lasă un comentariu