UN WEEK-END PLIN CU ACTIVITĂȚI SPORTIVE PENTRU FC ASA TÂRGU-MUREȘ

Distribuie pe:

La finalul săptămânii trecute, Grupa 2016 din cadrul clubului FC ASA Târgu-Mureș a participat la Cupa “Centrul de Sticlă” la fotbal, iar turneul s-a încheiat cu rezultate deosebite ale micuților fotbaliști pregătiți de Jancsyka Tanászi: ASA - Marosvasarhelyi SE 5-0, ASA - Kinder Sângeorgiu de Mureș 7-0, ASA - Kinder Brașov 5-1 și ASA - Miercurea Niraj 9-1. Grupa 2013 a participat la Cupa Municipiului Reghin, competiție la care micuții fotbaliști pregătiți de Mileșan Cosmin, deși nu au înregistrat rezultate pozitive, au arătat multă determinare și au acumulat o experiență importantă. În ce privește Cupa României la fotbal, aceasta s-a încheiat în acest sezon pentru echipa de seniori FC ASA Târgu-Mureș, în urma meciului pierdut în minutul de prelungiri 120, scor 3-4, în fața celor de la Atletic Târgu-Mureș.

LPS TÂRGU-MUREȘ CÂȘTIGĂ LA CUPA MUNICIPIULUI REGHIN - TROFEUL GOLDEN CUP

După rezultatele foarte bune realizate la participările anterioare de grupele LPS “Szász Adalbert” Târgu-Mureș, un rezultat superb a fost obținut în weekend-ul trecut la Cupa Municipiului Reghin la fotbal, de către Grupa 2011, condusă de antrenorul Romulus Miclea, respectiv câștigarea celui mai prestigios trofeu - Golden Cup. Munca în echipă este un proces în care munca este desfășurată în colaborare cu un grup de oameni în vederea realizării unor scopuri comune. O echipă are responsabilități diferite și similare, însă principala responsabilitate revine întregii echipe. O echipă ambițioasă de antrenori-formatori are obiectivul principal să formeze cu onestitate și respect - grupuri de generații cu perspectivă spre performantă. Felicitări LPS Târgu-Mureș!

NAȚIONALA DE FUTSAL U19 A ROMÂNIEI, ÎN CANTONAMENT LA TÂRGU-MUREȘ

Tricolorii Under 19 se află de sâmbătă, 5 martie, la Târgu-Mureș, unde se pregătesc în vederea meciurilor de calificare pentru Campionatul European de tineret la futsal. Printre jucătorii convocați la lot se numără și Nagy Tamas, de la CSM Târgu-Mureș. România va avea ca adversare în turneul de calificare doar două echipe, Slovacia și Georgia, întrucât cea de-a patra componentă a grupei, Rusia, a fost suspendată de către forul continental UEFA, în urma conflictului din Ucraina. Cele două partide de calificare vor avea loc în Sala Sporturilor din Târgu-Mureș, în 16 și 18 martie, de la ora 18.30.

CSM TÂRGU-MUREȘ OCUPĂ POZIȚIA DE LIDER ÎN LIGA I DE BASCHET MASCULIN

Echipa CSM Târgu-Mureș s-a impus luni, 7 martie, în Sala Sporturilor din Targu-Mureș, cu 99-59 în fața formației Universitatea Craiova, partidă care a contat pentru etapa a 16-a din Liga I de baschet masculin. Baschetbaliștii mureșeni, antrenați de George Trif, au devenit momentan lideri în clasament cu 27 de puncte. Gruparea mureșeana este urmată de Știința București și Laguna București, ambele cu câte 26 de puncte. Meciurile etapei a 15-a sunt programate în zilele de 10 și 13 martie, când mureșenii vor evolua în deplasare cu CSU 2 Sibiu, joi, 10 martie, începând cu ora 17.30, în Sala Sporturilor “Transilvania” din Sibiu.

FCSB - FARUL ȘI RAPID - DINAMO, ÎN PRIMA ETAPĂ DIN PLAY-OFF, RESPECTIV PLAY-OUT

Sezonul regular s-a încheiat, astfel că Liga 1 de fotbal a intrat în faza de play-off și de play-out, faze în urma cărora se vor decide formația campioană, celelalte formații calificate în cupele europene, dar și cele care vor retrograda sau vor disputa barar de menținere/retrogradare.

Astfel, s-au stabilit și meciurile programate în prima etapă din play-off, dar și cele din prima etapă din play-out. Prima etapă din play-off: CFR Cluj - FC Voluntari, FCSB - Farul Constanța și Universitatea Craiova - FC Argeș. Prima etapă din play-out: FC Botoșani - Gaz Metan Mediaș, UTA Arad - Academica Clinceni, Rapid - Dinamo, Sepsi OSK - CS Mioveni și Chindia Târgoviște - FC U Craiova.

FINAL DE SEZON REGULAR ÎN LIGA 1 DE FOTBAL!

După 30 de runde, sezonul regular al Ligii 1 de fotbal a ajuns la final. Cum arată play-off-ul și play-out-ul competiției: PLAY-OFF - 1. CFR Cluj 38p, 2. FCSB 31p, 3. Universitatea Craiova 27p, 4. Farul Constanța 24p, 5. FC Argeș 24p, 6. FC Voluntari 24p (FC Voluntari a beneficiat de rotunjire); PLAY-OUT - 1. FC Botoșani 23p, 2. UTA Arad 20p, 3. FC Rapid 1923 20p, 4. Sepsi OSK 20p, 5. Chindia Târgoviște 18p, 6. U Craiova 1948 17p, 7. CS Mioveni 15p, 8. Dinamo 9p, 9. Academica Clinceni 7p, 10. Gaz Metan* 5p (Sepsi OSK, Chindia, U Craiova 1948, CS Mioveni și Dinamo au beneficiat de rotunjire). Deoarece în play-out sunt doar 9 jocuri, cinci echipe vor juca un meci în plus pe teren propriu. Vor retrograda direct echipele ce vor termina pe locurile 9 și 10, iar locurile 7 și 8 vor disputa un baraj de menținere/promovare în Liga 1 în dublă manșă (tur-retur) cu ocupantele locurilor 4, respectiv 3, din Liga 2. Pentru ca toate meciurile din play-out să aibă miză sportivă, se va juca o finală între locul 1 și locul 2 din grupa de play-out. Câștigătoarea va avea șansa unui joc împotriva echipei clasate pe ultimul loc care permite participarea în Europa, pentru a stabili echipa care va juca în sezonul viitor al cupelor europene.

SORIN CRĂCIUN

Lasă un comentariu