SPECTACOLE FĂRĂ RESTRICȚII LA TEATRUL NAȚIONAL TÂRGU-MUREȘ

Distribuie pe:

Odată cu încetarea în România a Stării de Alertă, din 9 martie sunt anulate și restricțiile care vizează participarea la activitățile organizate de Teatrul Național Târgu-Mureș. Prin urmare, începând de miercuri, 9 martie, spectacolele se vor juca cu prezența publicului în proporție de 100% și se renunță la obligativitatea prezentării certificatelor verzi la intrare, precum și la obligativitatea utilizării măștii de protecție în incinta Teatrului.

Începând cu luna aprilie, orele de începere a spectacolelor vor fi 19 (pentru cele de la Sala Mare), respectiv 19.30 (pentru spectacolele de la Sala Mică). Până atunci, Casieria va fi deschisă între orele 9-18, de luni până vineri, respectiv cu o oră înainte de începerea spectacolelor, sâmbătă și duminică.

În luna martie, la Sala Mare va avea loc o reprezentație a spectacoluluiVilla Dolorosa de Rebekka Kricheldorf, regia Theodor-Cristian Popescu și două reprezentații ale spectacolului Jocul de-a vacanța de Mihail Sebastian, regia Nicolas Cristache, iar la Sala Mică se vor juca spectacolele Întoarcerea de Laurențiu Blaga, regia Adi Iclenzan (două reprezentații), Niște fete de Neil LaBute, regia Laura Moldovan, Detectorul de minciuni de Vasili Sigarev, regia Laura Moldovan, Soț de vânzare de Sergei Fomin și Mihail Zadornov, regia Csaba Varga și Hoții de Conor McPherson, regia Cristi Juncu.

Totodată, s-a reluat vânzarea de bilete online pe teatrunational.biletmaster.ro.

Suntem bucuroși să revenim la normalitate după 2 ani dificili, imprevizibili și plini de provocări și vă așteptăm cu drag la spectacolele noastre. Vă mulțumim că ne-ați fost alături la bine și la greu. Împreună am fost mai puternici.

PR Marketing

Lasă un comentariu