FANII ROMÂNIEI REVIN PE STADION. CÂT COSTĂ BILETELE LA MECIUL AMICAL CU GRECIA

Distribuie pe:

Federația Română de Fotbal (FRF) a anunțat punerea în vânzare a biletelor pentru meciul amical România - Grecia, programat pe 25 martie, de la ora 20:15, pe stadionul Steaua. Partida marchează revenirea fanilor tricolori pe stadion, după ce România a încheiat anul 2021 cu tribunele goale și în contextul în care, începând din luna martie, au fost eliminate restricțiile privind accesul spectatorilor la evenimente sportive. Biletele la partida România - Grecia sunt disponibile online pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. Prețul variază între 35 lei (peluze) și 60 lei (tribună).

În zilele dinaintea jocului, biletele vor fi disponibile și la casieria stadionului Steaua, conform următorului program: joi, 24 martie, între orele 11:00 - 19:00; vineri, 25 martie, între 12:30 și până la startul meciului. Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor “Tribuna 2 Family Zone”. Meciul România - Grecia marchează debutul lui Edi Iordănescu (43 de ani) pe banca tehnică a “tricolorilor”. Ultimul duel România - Grecia a avut loc în septembrie 2015, tot la București, în preliminariile EURO 2016, scor 0-0. Patru zile mai târziu, pe 29 martie, România va juca în deplasare cu Israel. Precedenta confruntare datează din 2018, succes al tricolorilor într-un amical la Netanya, scor 2-1. Cele două partide de pregătire au fost programate în perspectiva meciurilor din Liga Națiunilor, care încep în iunie.

CIPRIAN TĂTĂRUȘANU, REVENIRE DE SENZAȚIE!

Ciprian Tătărușanu ar fi aproape de o revenire de senzație la echipa națională, din pricina situației portarilor. Dacă până acum postul cel mai aisgurat la națională era cel de portar, Edi Iordănescu are o reală bătaie de cap înaintea debutului pe banca României. Florin Niță și Ionuț Radu nu joacă la echipele lor, Andrei Vlad este ieșit din formă, iar Marian Aioani nu a dat randementul dorit de membrii staffului naționalei. Așadar, primele patru variante pentru poarta naționalei nu trec prin cele mai bune momente, iar la un moment dat se vorbea chiar de variantele Horațiu Moldovan sau Mihai Popa, jucători promițători, dar care trebuie să se mai dezvolte. Din fericire, primele două meciuri ale României vor fi amicale, astfel că Edi Iordănescu poate testa câteva opțiuni între buturi. Dar, dacă va veni momentul unui meci important, iar situația va fi aceeași, selecționerul se va putea baza pe unul dintre cei mai buni portari pe care i-a avut România în ultimii ani. Ciprian Tătărușanu, revenire de senzație

Edi Iordănescu a dezvăluit că a luat legătura cu Ciprian Tătărușanu, care i-a transmis că ar fi dispus să se întoarcă la națională dacă chiar este nevoie de el. Ar fi o revenire de senzație pentru goalkeeper-ul lui AC Milan, care a apărat în Italia în absența lui Maignan, dar nu a mai jucat pentru națională din noiembrie 2020, însumând 73 de apariții sub tricolor până acum.

IRINA BEGU ȘI ELENA-GABRIELA RUSE, ELIMINATE ÎN PRIMUL TUR LA INDIAN WELLS

Jucătoarele de tenis Irina Begu și Elena-Gabriela Ruse au fost eliminate, vineri, în primul tur la Indian Wells, turneu de categorie WTA 1000.

Elena-Gabriela Ruse, locul 57 WTA, a fost învinsă de sportiva slovacă Kristina Kucova, locul 77 mondial, scor 4-6, 6-4, 6-1, după două ore și 35 de minute de joc. Irina-Camelia Begu, locul 72 WTA, a fost întrecută de Katerina Siniakova, din Cehia, locul 55 mondial, scor 6-2, 4-6, 6-4, după două ore și 53 de minute. Pentru prezența în primul tur, premiul este de 18.200 de dolari și 10 puncte WTA.

NEBUNIE ÎN EUROPA LEAGUE

Meciurile din turul întâi al “optimilor” UEFA Europa League s-a încheiat joi, 10 martie, când au fost programate ultimele cinci confruntări: FC Sevilla - West Ham United 1-0, Glasgow Rangers - Steaua Roșie Belgrad 3-0, Sporting Braga - AS Monaco 2-0, Atalanta Bergamo - Bayer Leverkusen 3-2 și FC Barcelona - Galatasaray Istanbul 0-0. Miercuri, 9 martie, s-au jucat partidele: FC Porto - Olympique Lyon 0-1 și Betis Sevilla - Eintracht Frankfurt 1-2.

Returul este programat joi, 17 martie, iar învingătoarele dublei manșe vor accede în sferturile de finală, care se vor desfășura în 7 și 14 aprilie.

NAȚIONALA DE HANDBAL MASCULIN S-A REUNIT PENTRU DUBLA CU MACEDONIA

Naționala de handbal masculin a României s-a reunit, joi, pentru dubla manșă cu Macedonia de Nord din prima fază a play-off-ului CM din 2023, programate în 17 și 19 martie. Jucătorii prezenți la reunire sunt: Dan Vasile, Ionuț Iancu, Sabin Constantina, Gabriel Burlacu, Adrian Rotaru, Alexandru Bucătaru, Gabriel Cumpănici, Tudor Botea, Călin Căbuț, Gabriel Dumitriu, Roland Thalmaier, Cristi Ghiță, Robert Militaru, Călin Dedu, Dan Racoțea, Valentin Ghionea, Octavian Bizău, Nicușor Negru, Gabriel Ilie, Bogdan Mănescu, Eduard Iordachi, Ianus Dumitrescu. Antrenori: Xavi Pascual, Mihai Popescu, Haume Fort Mauri. Manșa tur va avea loc în 17 martie, în deplasare, iar două zile mai târziu se va juca returul, în Sala Dinamo. Macedonia de Nord este una din echipele eliminate din faza grupelor la Campionatul European din acest început an. În faza a doua din play-off, câștigătoarea din disputa România-Macedonia de Nord se va duela cu Cehia, în 13-14 și 16-17 aprilie. Câștigătoarea din această dublă va obține calificarea la turneul final al Campionatului Mondial de anul viitor. Naționala României, antrenată de Xavi Pascual, s-a calificat în prima fază play-off a CM2023 după două victorii în grupa 3 a preliminariilor europene (33-30 cu Israel și 33-23 cu Republica Moldova). La turneul final al Campionatului Mondial din 2023 sunt calificate direct gazdele competiției, Polonia și Suedia, respectiv deținătoarea titlului, Danemarca, plus finalistele Campionatului European din acest an, adică Spania și Suedia. Deținătoare a patru titluri mondiale (1961, 1964, 1970, 1974), naționala României a participat ultima dată la un Campionat Mondial în 2011, când s-a clasat pe locul 19.

SORIN CRĂCIUN

Lasă un comentariu