SERIALUL ÎN CARE A JUCAT PREȘEDINTELE UCRAINEI, VOLODOMIR ZELENSKI, ESTE ACUM ÎN CENTRUL ATENȚIEI ȘI TOATE TELEVIZIUNILE VOR SĂ ÎL DIFUZEZE

Distribuie pe:

Serialul în care a jucat președintele Ucrainei se bucură actualmente de o popularitate foarte mare. Serialul “Slujitorul poporului” a stârnit interesul tuturor pe fondul evenimentelor recente și televiziuni din toată lumea se zbat să obțină drepturile de difuzare.

În 2015, fostul actor și comedian Volodimir Zelenski l-a interpretat pe Vasiliy Petrovici Goloborodko, un profesor de liceu. Acesta a fost propulsat la președinție după ce videoclipul unui student cu el denunțând corupția oficială în Ucraina a devenit viral. Goloborodko se străduiește să conducă țara în timp ce evită avantajele de a fi lider, păstrându-și viața normală.

Serialul s-a bucurat de un real succes în Ucraina, unde a rulat timp de trei sezoane. În contextul evenimentelor actuale din Ucraina, interesul pentru acest serial a atins apogeul. Zelenski a devenit eroul națiunii, în timp ce-și apără poporul de invazia rusă. Iar în acest timp serialul care l-a făcut cunoscut înainte să devină președinte a stârnit acum interesul tuturor.

Eccho Rights a distribuit programul, realizat de Studioul Kvartel 95 al lui Zelenski, de la lansare.

Partenerul de conducere al companiei, Nicola Soderlund, a declarat că vânzările au crescut în mod neașteptat în ultimele zile, considerând interesul pentru program “remarcabil”.

Lasă un comentariu