LA ȘCOALA GIMNAZIALĂ “TUDOR VLADIMIRESCU” DIN TÂRGU-MUREȘ, PROMOVAREA DIVERSITĂȚII CULTURALE

Distribuie pe:

După cum spunea Montgomery, “Există un lucru bun despre această lume... în mod sigur vor fi mai multe primăveri”.

Elevii clasei a II-a A de la Școala Gimnazială “Tudor Vladimirescu” din Târgu-Mureș, coordonați de prof. înv. primar MUREȘAN Daniela, au găzduit, zilele trecute, activitatea metodico-științifică a Cercului Pedagogic Zonal al învățătoarelor de clasa a II-a din Târgu-Mureș. Au ales să primească primăvara într-un cadru festiv, alături de invitați deosebiți. Au fost prezenți atât reprezentanții conducerii școlii - director prof. BOCZOG Szabolcs și director adjunct prof. RUSU Mihaela, cât și cadrele didactice din unitățile de învățământ mureșene. Au dus aerul de primăvară în întreaga lume și au făcut o minunată călătorie în jurul lumii.

Au vizitat diferite zone din lume, s-au familiarizat cu istoria, civilizația și obiceiurile diverselor popoare, au făcut câte un mic popas în mai multe locuri din lume și au învățat multe lucruri noi. Nu a lipsit cântecul, dansul și voia bună.

“Ca formatori ai următoarelor generații, trebuie să ne dăm toată silința să orientăm atenția celor mici către cele mai captivante lucruri, să le deschidem porți către cele patru orizonturi, să le trezim dorința de căutare, să îi familiarizăm cu ideea de diversitate culturală, cu diferențe și asemănări care dau valoare”, spunea prof. MUREȘAN Daniela, coordonatoarea evenimentului.

B.B.

Lasă un comentariu