“DETECTORUL DE MINCIUNI” DEMONSTREAZĂ CĂ ADEVĂRUL DOARE, DAR ȘI GÂDILĂ

Distribuie pe:

Boris și Nadejdea, un cuplu al zilelor noastre, pendulează cu grație între dragoste și ură. După douăzeci de ani de căsnicie, acumulările, frustrările și minciunile ies la iveală în urma unei ședințe de hipnoză, declanșând panică, revoltă, disperare, iar publicului, hohote de râs însoțite, nu o dată, de lacrimi. O comedie cu treceri de la amuzament la emoție, de la zâmbet la introspecție - puternică, vie, inedită.

“Detectorul de minciuni” de Vasili Sigarev este o producție a Teatrului Național Târgu-Mureș Compania - “Liviu Rebreanu” în parteneriat cu Asociația Pentru Teatru Liviu Rebreanu. Traducerea piesei a fost realizată de Ion Vântu, regia îi aparține Laurei Moldovan, iar scenografia a fost concepută de Măriuca Ignat.

Din distribuție fac parte actorii Ion Vântu, Bianca Fărcaș, Tiberius Vasiniuc și Luchian Pantea, iar muzica originală și versurile sunt semnate de Sebastian Tătar și Luchian Pantea.

Următoarea reprezentație va avea loc duminică, 20 martie, ora 18.30, la Sala Mică.

Spectacolul este recomandat persoanelor cu vârsta peste 16 ani!

Biletele pot fi achiziționate în format electronic de pe platforma www.biletmaster.ro.

Casieria de la Sala Mare este deschisă de luni până vineri, între orele 9.00-18.00, iar Casieria de la Sala Mică este deschisă cu o oră înainte de spectacole (17.30-18.30), atât în timpul săptămânii, cât și în weekend.

P.R. MARKETING Teatrul Național Târgu-Mureș Compania “Liviu Rebreanu”

Lasă un comentariu