ÎN ORAȘUL UNGHENI, PROIECTELE LOCALE, MAI PUTERNICE DECÂT CULOAREA POLITICĂ!

Distribuie pe:

Potrivit președintelui PMP Mureș, Radu Pescar, interesele cetățenilor, în anul 2022, sunt deasupra culorilor partidelor politice, avansând, în acest sens, ideea unui posibil protocol de colaborare PNL-PMP, la nivelul Consiliului Local Ungheni.

Iată și opinia președintelui PNL Ungheni, Victor Prodan, primarul orașului:

“Sunt reale aspectele amintite de domnul Radu Pescar, cu privire la un posibil protocol de colaborare între PNL Ungheni și PMP Ungheni. Este adevărat, am purtat discuții cu președintele PMP Mureș cu privire la anumite aspecte ce țin de blocarea abuzivă, spun eu, a unor proiecte de dezvoltare locală de importanță majoră pentru localitățile administrate de pe raza U.A.T. Ungheni și, desigur, pentru cetățenii noștri. Am în vedere toți cetățenii, cei care i-au votat și cei care nu i-au votat, mai ales cei care și-au pus încrederea în ei. Așadar, da, suntem în discuții avansate alături de colegii noștri, în vederea încheierii unui protocol de colaborare la nivelul Consiliului Local Ungheni”.

În privința solicitării de a oferi postul de viceprimar al orașului unui “adversar politic”, Victor Prodan a precizat: “Nu cred că la nivel local, opoziția, în cel mai negativ mod posibil, este o soluție pentru a încerca să obții popularitatea personală. Nu cred în atitudini de acest gen și niciodată nu am încercat să distrug planuri locale, proiecte de investiții, de modernizare sau de atragere a investitorilor pe raza orașului și a localităților aparținătoare, doar pentru a câștiga simpatii trecătoare ale unor persoane care nu înțeleg acest concept de dezvoltare.

Ca răspuns la întrebarea pusă de consilierii PMP, eu cred că cel mai important aspect pentru ca orașul nostru să fie unul funcțional, prosper și în continuă dezvoltare, este reprezentat de comunicare, înțelegere și proiecte funcționale care să contribuie la bunăstarea cetățeanului de rând. Așadar, da, dacă postura de viceprimar poate înclina balanța în favoarea dezvoltării orașului, nu văd niciun obstacol înaintea colaborării noastre”.

Foto: Primăria orașului Ungheni - OANA BOTA

I. CĂLĂRAȘU Foto: OANA BOTA

Lasă un comentariu