“DA/NU”: RECITAL POETIC SPECIAL CU NICU MIHOC, DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A POEZIEI

Distribuie pe:

Poezia în sine e viață, dar aceasta capătă un plus de însuflețire în momentul în care e recitată. Iar când acest lucru e făcut de un actor, poemul capătă valențe cu totul aparte. Actorul Nicu Mihoc va susține recitalul de poezie “DA/NU”, acompaniat la saxofon de Suciu Ciprian Gonzales, cu prilejul Zilei Internaționale a Poeziei (21 martie). Evenimentul se adresează tuturor celor care apreciază poezia rafinată și actoria de calitate și care, totodată, vor să sprijine un demers artistic. Accesul la eveniment nu va fi condiționat de achiziționarea unui bilet, însă va fi recomandată o donație cu scopul strângerii bugetului necesar acoperirii drepturilor de autor pentru piesa “Clasa noastră” de Tadeusz S³obodzianek. Spectacolul montat de Ștefan Roman pe celebrul text polonez va avea premiera la Sala Mare în 3 aprilie.

Recitalul poetic va avea loc luni, 21 martie, de la ora 18.30, la Sala Mică. La finalul evenimentului, toți participanții vor fi invitați să rămână la o degustare de vin pusă la dispoziție de Crama Villa Vinèa în cadrul inițiativei Paharul de Cultură.

Donațiile vor putea fi făcute atât la fața locului cât și în prealabil, în contul Asociației pentru Teatru Liviu Rebreanu, cu mențiunea Donație Clasa noastră: IBAN RO 86 RZBR 0000 0600 2074 4332, deschis la Raiffeissen Bank Târgu Mureș.

Evenimentul este organizat de Asociația pentru Teatru Liviu Rebreanu în parteneriat cu Teatrul Național Târgu-Mureș - Compania “Liviu Rebreanu” și Villa Vinèa.

P.R. MARKETING

Lasă un comentariu