ECOLOGIZARE (IGIENIZARE, CURĂȚENIE) A ALBIEI ȘI A MALURILOR PÂRÂULUI POCLOȘ

Distribuie pe:

Penitenciarul Târgu-Mureș a participat, zilele trecute, la o activitate de voluntariat realizată cu nouă persoane private de libertate, acțiune realizată în parteneriat cu Administrația Bazinală de Apă Mureș.

Voluntariatul devine din ce în ce mai popular, cetățenii alăturându-se instituțiilor, ONG-urilor, inițiativelor cetățenești în lupta lor pentru o natură vie, curată și un mediu înconjurător sănătos.

Și persoanele private de libertate din Penitenciarul Târgu-Mureș, împreună cu salariații Administrației Bazinale de Apă Mureș, au aplicat forma voluntariatului prin participarea la o acțiune de ecologizare (igienizare, curățenie) a albiei și a malurilor pârâului Pocloș în municipiul Târgu-Mureș, cu ocazia Zilei Mondiale a Apei.

Administrația Bazinală de Apă Mureș a pus la dispoziție materialele și echipamentele necesare desfășurării activității.

Considerăm că prin această activitate am contribuit la creșterea sentimentului de responsabilitate față de comunitate, precum și la dezvoltarea unor abilități pro-sociale în rândul persoanelor private de libertate.

Inspector de poliție penitenciară Tatiana Maria MACARIE, Funcționar de securitate, Purtător de cuvânt, Responsabil cu informațiile de interes public

Lasă un comentariu