DIN CICLUL “MULTICULTURALITATE CU BANI DE LA PRIMĂRIE” SUBVENȚIE DE 700 DE LEI PENTRU A ÎNVĂȚA ROMÂNEȘTE ȘI UNGUREȘTE

Distribuie pe:

Primăria municipiului Sfântu Gheorghe oferă o subvenție de 700 de lei tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani care doresc să învețe limba română sau maghiară și care participă cu succes la programul de învățare a limbii celeilalte comunități.

Consiliul Local Sfântu Gheorghe a adoptat lansarea unui program de învățare a limbii române și maghiare pentru tineri, informează municipalitatea covăsneană.

Primăria organizează programul de învățare a limbilor străine împreună cu Universitatea Babeș-Bolyai, extensia din Sfântu Gheorghe. Participanții trebuie să plătească o taxă de înscriere de 1.000 de lei și pot solicita o rambursare de 700 de lei la finalizarea cu succes a cursului, pe baza prezentării certificatului de absolvire.

Programul se adresează tuturor tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, care au domiciliul sau reședința în Sfântu Gheorghe, au absolvit o școală profesională sau un liceu, urmează studii superioare în oraș sau sunt angajați în Sfântu Gheorghe.

Bugetul alocat de către municipalitate este de circa 100.000 de lei și va fi suplimentat, în funcție de solicitări. (I.S.)

ILEANA SANDU

Lasă un comentariu