INVITAȚIE - “ZIUA PORȚILOR DESCHISE” ÎN ATENȚIA TUTUROR CETĂȚENILOR!

Distribuie pe:

Inspectoratul de Poliție Județean Mureș își deschide porțile pentru a oferi publicului larg o incursiune în trecutul instituției, a oportunităților prezentului, dar și o viziune către viitor.

Vă așteptăm alături de noi la Cetatea Medievală din Târgu-Mureș, azi, 23 martie a.c., între orele 12-14, unde va fi organizată “Ziua Porților Deschise”, eveniment dedicat “Zilei Poliției Române”.

Persoanele care doresc să ne fie alături pot asista la programul oferit de polițiști, care constă în prezentarea unor elemente de tehnică și dotare (motociclete, autoturisme și autoutilitare, armament etc.).

Un punct de atracție va fi reprezentat de exercițiile demonstrative cu câini polițiști, executarea unor demonstrații de dresaj și intervenție de către conductori și câinii din dotare, executarea unor demonstrații de luptă și intervenție de către luptătorii Serviciului Pentru Acțiuni Speciale, precum și prezentarea autolaboratorului criminalistic mobil destinat cercetării la fața locului cu tehnica foto-video digitală, trusele specializate și echipamentele criminalistice necesare descoperirii tuturor tipurilor de categorii de urme existente în câmpul infracțional.

De asemenea, polițiștii vor sta la dispoziția tuturor vizitatorilor pentru a le răspunde la întrebări.

Pliantele și broșurile ce vor fi oferite publicului vor constitui o oportunitate pentru informarea cât mai corectă cu privire la activitatea M.A.I. de combatere a fenomenului infracțional, dar și pentru educația antivictimală și antiinfracțională a cetățenilor.

VĂ AȘTEPTĂM!

COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE

Lasă un comentariu