MAJESTATEA SA MARGARETA ȘI ALTEȚA SA REGALĂ, PRINCIPELE RADU, S-AU ÎNTÂLNIT CU REPREZENTANȚII FILIALEI TERITORIALE A UNIUNII UCRAINENILOR DIN ROMÂNIA

Distribuie pe:

Președinta Crucii Roșii Române, Majestatea Sa Margareta, le-a mulțumit, la Tulcea, tuturor românilor pentru sprijinul acordat refugiaților din Ucraina și îi asigură pe cei care încearcă să fugă de război că vor fi ajutați în continuare.

Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală, Principele Radu, s-au întâlnit cu reprezentanții filialei teritoriale a Uniunii Ucrainenilor din România și cu cei ai filialei tulcene a Societății Naționale de Cruce Roșie (SNCR), aceste întâlniri făcând parte din prima vizită oficială din ultimii doi ani a familiei regale a României, potrivit principelui Radu.

“Un mesaj de mulțumire pentru toți cei care i-au ajutat atât de mult pe oamenii care suferă, chiar dacă în România sunt oameni care nu au mult, dar au dat tot ce au putut. Când am venit prima oară în România, în anii 1989-1990, am văzut că oamenii de aici sunt generoși, harnici și au inima mare. Sunt foarte mândră de toată lumea care a ajutat aici. E ceva foarte frumos”, a declarat presei, la finalul întâlnirilor, Majestatea Sa Margareta.

Custodele Coroanei i-a asigurat pe ucraineni că vor primi în continuare sprijin în România

“Cred că aici au găsit oameni similari, cu inima deschisă și cred că a fost un mare reconfort pentru aceste persoane care au suferit mai mult decât ne putem imagina. Acesta este mesajul: suntem aici pentru ei și o să mergem mai departe cu ei, împreună”, a mai spus Majestatea Sa Margareta.

Foto: (c) Luisiana Bîgea/AGERPRES

Lasă un comentariu