O ZI ÎN MIJLOCUL PRIMARILOR, LA A 25-A SESIUNE ORDINARĂ A ADUNĂRII GENERALE A ASOCIAȚIEI COMUNELOR DIN ROMÂNIA, BUCUREȘTI

Distribuie pe:

Întâlnirea pentru un dialog constructiv a reprezentanților administrațiilor publice locale, pe de o parte, și reprezentanții Executivului și Legislativului, pe de altă parte - este în final un câștig imens pentru cetățeni. S-a discutat deschis despre proiecte, programe de finanțare, PNRR, Anghel Saligny, protecția mediului, împăduriri și multe altele.

Participarea la această întâlnire s-a dovedit a fi o experiență extrem de utilă. Am avut ocazia să iau pulsul real al comunităților pe care le reprezintă, să le cunosc îndeaproape nevoile, realizările de până acum și provocările actuale.

Din partea Guvernului României au participat astăzi la dezbateri ministrul Muncii și Protecției Sociale, ministrul Sănătății, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor și secretari de stat din Ministerul Finanțelor, Agriculturii și Dezvoltării rurale, Învățământului.

Mărturisesc și o satisfacție personală: am avut un sincer sentiment de mândrie că județul Mureș este reprezentat în Asociația Comunelor din România de primarul comunei Ibănești, dl. Dan Vasile Dumitru, președintele asociației la nivelul județului.

DUMITRIȚA GLIGA Deputat PSD, Filiala Mureș

Lasă un comentariu