BAZINUL OLIMPIC DIN TÂRGU-MUREȘ SE VA DESCHIDE ÎN CURÂND PUBLICULUI

Distribuie pe:

Investiția pentru bazinul olimpic din Târgu-Mureș a fost finalizată anul trecut, lucrările fiind demarate în 2019, în timpul guvernării PSD. Lipsa adoptării organigramei de către Ministerul Sportului - în calitate de beneficiar al lucrării - așadar, lipsa personalului care să deservească investiția a făcut ca bazinul să stea nefolosit, fiind inaccesibil publicului.

Pentru o informare corectă am discutat, la fața locului, cu dl Thomas Moldovan - secretar de stat în Ministerul Sportului, și cu dl Iuliu Cosmin Pop - director al Clubului Sportiv Mureșul, punctând ultimele detalii necesare ca investiția să fie dată în folosință.

În această săptămână se așteaptă Ordinul de ministru care va permite angajarea personalului responsabil cu întreținerea, iar ulterior, bazinul își va putea deschide porțile pentru publicul larg.

Realizat din fonduri guvernamentale, bazinul are 3.800 de metri pătrați - al doilea din țară ca mărime - și este destinat atât celor care practică sportul de performanță, cât și celor care înoată din plăcere.

Deputat DUMITRIȚA GLIGA Președinte interimar PSD Mureș

Lasă un comentariu