BEBELUȘII DE AZI SUNT BUNICII DE MÂINE

Distribuie pe:

B-unicii, îngrijorați de evenimentele din Ucraina, pe măsură ce tot mai mulți refugiați (mame cu copii mici), în fuga lor din calea războiului au ajuns la Târgu-Mureș, au hotărât să facă ceva, un foarte mic efort pentru ca aceștia să depășească încercările vieții.

Ajunși la vârsta înțelepciunii, B-unicii consideră că unul dintre modurile prin care pot îmbunătăți momentan viața bebelușilor constă în a le oferi confortul de care au nevoie, mai concret, oferindu-le pampersi.

Angajații Căminului pentru persoane vârstnice Târgu-Mureș s-au alăturat demersurilor b-unicilor în speranța ca bebelușii să se poată întoarce cât mai rapid acasă.

Sâmbătă, 19 martie, s-a ivit ocazia de a-i oferi lui TAMIRLAN, un nou-născut de 9 zile, cazat la Hotelul Tineretului din Târgu-Mureș, câteva articole necesare pentru prima băiță:o cădiță de baie, prosopel, hăinuțe, cremă, săpun lichid și... pampers nr. 1.

Și pentru că duminică, 20 martie, s-a sărbătorit Ziua Internațională a Fericirii, îi dorim lui TAMIRLAN ca Viața să-i ofere toată Fericirea din lume!

Lasă un comentariu