ZODIILE ȘI TRĂSĂTURILE LOR NEGATIVE DE PERSONALITATE

Distribuie pe:

Astrologica.ro ne dezvăluie cele mai ascunse trăsături negative de personalitate în funcție de zodia în care ne-am născut.

Berbec - Insistent, arogant, defensiv. Berbecul este un războinic, dar e genul care forțează nota dacă nu obține ce și-a propus. El crede că există o singură părere corectă și aceea este a lui, iar acest lucru înseamnă că are întotdeauna dreptate și că părerea lui nu poate fi cotestată, niciodată.

Este cel mai hotărât semn al zodiacului și va călca peste cadavre pentru a ajunge unde își dorește. Ceea ce este și mai în neregulă este faptul că el chiar crede că are mereu dreptate.

Taur - Încăpățânat. Reputația pe care o are Taurul este de persoană extrem de căpoasă, el fiind o companie destul de neplăcută. În timp ce crede că este admirat pentru că se ține tare pe poziții, ceea ce se întâmplă cu adevărat este că acționează instinctiv, fără să asculte pe nimeni altcineva.

Încăpățânarea și îndrăzneala de care dă dovadă pot funcționa pentru el, dar cu siguranță nu funcționează pentru nimeni altcineva.

Gemeni - Indecis. Faptul că Gemenii nu se pot decide obosește pe toată lumea. Gemenii au dublă personalitate, dublă confuzie și dublă ezitare atunci când vine vorba de a lua o decizie.

Ce este în neregulă cu acești nativi este că nu iau niciodată acea decizie și, în timp ce alții așteaptă, oricum se pare că îi ignoră. Trăiesc în propria lor lume și nu au loc pentru altcineva.

Rac - Mincinos. Ce este în neregulă cu acest nativ este faptul că minte mult și știe toată lumea acest lucru. El încearcă să îi convingă pe ceilalți că este perfect, dar adevărul este că e doar o persoană obișnuită, ca noi toți.

Cei din jur l-ar primi cu brațele deschise în viața lor, dar, din păcate, acest lucru este imposibil din cauza falsității lui. Nimeni nu îl crede.

Leu - Lăudăros. Leul este un spectacol care nu are întotdeauna tot ce trebuie pentru a-l susține. El iubește lumina reflectoarelor și să acapareze atenția, dar nimeni nu a spus vreodată că are un talent real care să susțină asta.

Doar pentru că e interesat de artă nu înseamnă automat că este și artist. Leul delirează, crede că e mai bun decât este de fapt.

Fecioară - Critică. În neregulă cu Fecioara este faptul că este atât de critică, încât pare că absolut nimic nu îi convine, niciodată. Îi izolează și îi exclude pe toți cei din viața sa și, mai devreme sau mai târziu, chiar și cei care o iubesc sau o adoră își dau seama cine este cu adevărat și, pur și simplu, o evită.

S-ar putea ca uneori Fecioara să vrea și să își propună să nu mai condamne și să critice pe toată lumea, dar, efectiv, nu poate.

Balanță - Pasiv-agresivă. Balanța este o persoană pasiv-agresivă până la capăt, o persoană care aprobă orice și pe oricine doar pentru a evita confruntarea.

Ceea ce este în neregulă cu ea nu este faptul că e prea amabilă, ci faptul că nu e sinceră din dorința de a nu se certa cu nimeni. Va fugi de la locul faptei pentru a scăpa de conflict. Ceea ce este foarte evident este faptul că nu poate spune ce gândește, iar oamenii nu suportă această atitudine.

Scorpion - Copleșitor. Da, Scorpionul crede și vrea să arate că e cel mai cel. Nu se poate schimba, e blocat în ale lui. Are propria religie și propriul drum și vrea să găsească adepți cu orice preț.

Acest nativ ar trebui să deschidă ochii și să arunce o privire asupra tuturor oamenilor cărora, pur și simplu, nu le pasă de calea lui și nu vor să o urmeze.

Săgetător - Plictisitor. Nevoia Săgetătorului de a fi singur și izolat nu este neapărat un lucru rău, dar să fie o persoană care nu își dorește să aibă deloc de a face cu ceilalți devine plictisitoare după un timp.

Săgetătorul este plictisitor, fiind atât de absorbit în propria-i lume, încât uită de lucrurile simple din viață, cum ar fi prietenia sau dragostea față de o altă ființă umană.

Capricorn - Răutăcios și răzbunător. Ce este în neregulă cu acest nativ este faptul că își reprimă sentimentele din nou și din nou și apoi, în sfârșit, într-o zi, totul iese la suprafață.

Acumularea emoțională îl face adesea să fie răzbunător și răutăcios. E un distrugător de prietenii și o va face dintr-un capriciu, pentru că atunci când explodează nu prea îi pasă cine este rănit. Adevărul este că îi place să își audă sunetul propriei voci un pic prea mult și cel mai mult îi place când refulează pe altcineva.

Vărsător - Manipulator. Vărsătorului îi place să tacă. Totul e bine până când oamenii înțeleg de ce o face: pentru că plănuiește să îi distrugă. Vărsătorul este acel gen de persoană care fură partenerul altcuiva și care minte ca să ajungă unde își dorește. Este mincinosul care se preface că este nevinovat, dar, în realitate, este un manipulator intrigant care lucrează din umbră.

Ce este în neregulă cu el este faptul că nu este sincer și că minte cu mult tupeu și cu intenție deplină.

Pești - Prea sensibil. Peștii sunt extrem de sensibili. Asta înseamnă că sunt percepuți ca fiind și cei mai naivi și slabi. Prea sensibil, prea emoțional, prea, prea...

Acest lucru nu este doar adevărat, este și plictisitor. Viața este destul de grea pentru oricine și nimic nu o face și mai grea decât să ai în preajmă acea persoană care să plângă, să se vaite și să acapareze constant toată atenția.

Lasă un comentariu