MODIFICARE DE PROGRAM LA CENTRELE DE RECENSĂMÂNT PENTRU AUTORECENZARE ASISTATĂ (ARA) DIN TÂRGU-MUREȘ

Distribuie pe:

Pe baza experienței din ultimele două săptămâni și a feedback-ului primit de la târgumureșeni, de marți, 29 martie, se modifică programul de funcționare al centrelor de recensământ. Orarul de funcționare este unul personalizat, pentru fiecare centru de recensământ în parte.

Recensământul din România se desfășoară în intervalul martie-iulie 2022. Față de anii anteriori, noutatea constă în faptul că anul acesta, populația are posibilitatea de a se autorecenza online. Perioada autorecenzării este cuprinsă între 14 martie-15 mai 2022 și se realizează prin intermediul platformei www.recensamantromania.ro.

Cei care nu au posibilitatea sau întâmpină dificultăți în completarea online a datelor personale, pot cere sprijin recenzorilor ARA (autorecenzare asistată) la punctele de recensământ. În Târgu-Mureș, în perioada autorecenzării, 14 recenzori ARA se află în locațiile desemnate și amenajate de către Primăria Târgu-Mureș, în diferite zone ale orașului. Acești recenzori sunt selectați de către Direcția Județeană de Statistică Mureș și vor asista procedura de întocmire a documentațiilor, iar dacă este necesar, vor îndruma persoanele care apelează la ajutorul acestora.

Program valabil din 29 martie: foto sus

Serviciul Relații Interne și Internaționale

Lasă un comentariu