HOROSCOPUL LUNII APRILIE 2022

Distribuie pe:

În aprilie, lună plină a primăverii, natura se trezește la viață și ne îndeamnă și pe noi să ne entuziasmăm cu privire la tot ceea ce urmează să se întâmple.

Astrologica.ro afirmă că sufletele noastre încep să se bucure de lucrurile mărunte și să fie recunoscătoare pentru liniște, pace și iubire. Universul ne asigură că avem posibilitatea să ne dăm seama cine suntem cu adevărat și care este drumul nostru în viață.

Berbec - Dacă ai întâmpinat unele probleme pe plan amoros până acum, din luna aprilie lucrurile încep să se așeze pe făgașul normal. Asta nu înseamnă că nu vei avea parte de certuri serioase, dar cel puțin tu și partenerul tău veți gestiona mai bine situația.

Ai șanse mari să câștigi mai mulți bani luna aceasta, dar există și riscul să îi cheltuiești la fel de repede cum au venit. Trebuie să înveți să ții tentațiile deoparte, ai achiziționat deja o mulțime de lucruri care s-au dovedit a fi inutile.

Vei avea mai mult timp luna aceasta pentru a te ocupa de tine, fie că ai unele probleme de sănătate, fie preventiv. Ai multă energie și scapi de grijile care te-au măcinat în ultima perioadă.

Taur - Luna aprilie te aduce în lumina reflectoarelor și vei putea foarte ușor să cucerești pe cine vrei. Dai dovadă de șarm, ceea ce îți ușurează toate activitățile pe care le ai. Dacă ai un partener stabil, ar fi indicat să încerci să reaprinzi flacăra iubirii.

Ai toate șansele să câștigi mai mulți bani luna aceasta, însă trebuie să nu te grăbești. Este indicat să lucrezi mai mult în echipă pentru a avea rezultate mai rapide. Ai atitudine de lider.

Luna aceasta, ar fi indicat să ai mai multă grijă de aspectul tău fizic, mai ales că primăvara îți va da câteva haine jos de pe tine. Ce trebuie să știi este faptul că un corp armonios ascunde și o sănătate de fier.

Gemeni - Dacă ai o relație de lungă durată, luna aceasta va veni cu schimbări importante pentru tine. Te gândești din ce în ce mai des la viitor, iar dorințele tale ar trebui să înceapă să se concretizeze. Dacă ești singur, este o perioadă bună pentru flirt și pentru a trăi clipa.

Dacă te hotărăști să faci unele investiții în această lună, ai toate șansele să câștigi suplimentar. În orice caz, trebuie să stai liniștit pentru că situația ta financiară va rămâne, în cel mai rău caz, aceeași.

Luna aceasta este mai delicată din punct de vedere al stării tale de sănătate pentru că euforia pe care o trăiești te poate face să fii neatent. Ai grijă în trafic, dar evită și excesele alimentare.

Rac - Este posibil să te simți captiv în relația pe care o ai și, în această lună, cel mai probabil vei  vrea să fugi din ea. Din această cauză, poți fi tentat să ai o aventură sau să încerci să cunoști și pe altcineva.

Banii vor pica din toate părțile în această lună, iar situația ta financiară va fi mai bună ca oricând. Tot ce câștigi va fi pe meritul tău deplin, așa că nu ar trebui să te simți prost pentru că ție îți merge mai bine ca altora.

Nu te poți plânge de starea ta fizică sau psihică, însă nici nu te poți lăuda cu situația ta din această perioadă. Încearcă să nu mănânci mai mult decât îți cere organismul, chiar dacă ești stresat și doar asta simți că te calmează.

Leu - Vei reuși luna aceasta să găsești echilibrul mult visat, în care toate planurile se îmbină perfect. Ești fericit pe plan sentimental, mai ales pentru că ai acea libertate de a-ți face toate plăcerile.

Încearcă luna aceasta să nu faci investiții, dar nici să dai bani cu împrumut, altfel riști să îți faci o gaură serioasă în buget. Cei care apelează la tine vor profita și e posibil să nu mai vezi sumele înapoi.

Ești plin de încredere în forțele tale, iar sănătatea te ajută să ai putere multă de muncă. Ai grijă însă la dietă, nu poți mânca oricât și la orice oră fără să se vadă...

Fecioară - Reproșurile și nemulțumirile nu îți sunt străine, însă luna aceasta vor ieși mai mult decât oricând în evidență. Nu mai ești dispus să accepți nimic care te deranjează, iar relația ta amoroasă va fi în pericol.

Încearcă să te bucuri doar de banii pe care îi muncești și nu profita de naivitatea celor din jurul tău, chiar dacă tu ești cu un pas înaintea lor. Ai bani cât să îți achiziționezi singur acel obiect pe care ți-l dorești deja de ceva vreme.

Nu stai prea bine cu psihicul și vei fi de multe ori pe punctul de a ceda nervos. Întreg organismul îți va fi slăbit din cauza faptului că nu știi când să te oprești. Îți vei reveni încetul cu încetul.

Balanță - Luna aprilie are semne bune pentru tine pe plan sentimental, dar numai dacă situația ta amoroasă de până acum avea probleme. Tot ce trebuie să faci este să discuți deschis cu partenerul tău de viață despre nemulțumirile pe care le aveți.

Banii vor fi principala ta preocupare în această perioadă, pentru că trebuie să recuperezi o sumă importantă. E posibil să fii mai agitat decât te-ai fi așteptat din această cauză, însă nu poți face nimic pentru a grăbi lucrurile.

Nu stai prea bine cu sănătatea, pentru că ritmul în care ai trăit în ultima perioadă a fost unul destul de agitat. Nopțile nedormite și stresul acumulat își vor spune cuvântul prin cearcăne, dureri de cap și poate chiar căderi de calciu.

Scorpion - Dragostea va fi pe primul loc în această lună. Vrei ca lucrurile dintre tine și partenerul tău să fie clare, așa că va trebui să ai o discuție serioasă cu acesta cu privire la viitorul vostru comun. Dacă ești singur, ai toate șansele să îți întâlnești alesul într-un loc mai puțin obișnuit.

Vei munci mult pentru a câștiga bani în plus luna aceasta și va trebui să te lupți cu unii colegi de-ai tăi. Va fi greu, pentru că nu este loc decât pentru o singură persoană, însă ai toate șansele să învingi.

Nu vei întâmpina probleme noi de sănătate în această lună, iar pentru cele existente vei găsi un remediu. Tot ce trebuie să faci este să te preocupi de acest sector al vieții tale și să mergi mai des la medic.

Săgetător - Vei fi tentat luna aceasta să flirtezi mai mult decât ar trebui și acest fapt este valabil chiar dacă ai o relație stabilă. Nu te poate opri nimic să îți arăți latura ta șarmantă și, spre surprinderea tuturor, vei prinde mulți în capcană.

Nu vei face nimic gratis luna aceasta și este cea mai bună decizie pe care o poți lua. Ai nevoie de mai mulți bani și vei face tot posibilul să îi obții. Pentru aceasta, este necesar să interacționezi cu unele persoane pe care nu le agreezi.

E posibil ca în această lună să întâmpini unele probleme de sănătate, unele neimportante, însă altele care necesită o atenție mai mare din partea ta. Nu este bine să lași nimic netratat în această perioadă.  

Capricorn - Ești mult mai curajos decât de obicei în această lună, de aceea vei avea șanse mai mari de a-ți găsi un partener. Dacă ai deja unul, ar trebui să experimentezi mai mult pe plan sexual. Rușinea nu își are locul în această conjunctură.

Situația ta financiară va rămâne neschimbată în această lună, însă acest lucru depinde și de tine. Dacă treci printr-o perioadă stresantă, e posibil să te refugiezi în cumpărături. Ascultă sfatul celor apropiați de a face mai multe economii.

Stresul din ultima perioadă te-a extenuat, așa că ai grijă ca în luna aprilie să te relaxezi mai mult. Este important să îți reîncarci bateriile și să ai grijă de sănătatea ta pentru a avea putere de muncă în continuare.

Vărsător - Vei avea parte de o lună cu de toate, și armonie, dar și certuri. Trebuie să gestionezi cu calm toate situațiile neplăcute și să găsești întotdeauna o rezolvare împreună cu partenerul de viață. Nu uita că nu tu decizi totul.

Vei primi unele sume de bani neașteptate în această lună, însă nu vei apuca să te bucuri prea mult de ele. Cheltuielile sunt mari, dar cel puțin vei reuși să le achiți pe toate. Ai o rezervă și pentru răsfăț.

Încearcă să te relaxezi mai mult în această lună și să nu lași stresul să pună stăpânire pe tine. Activitățile plăcute alături de cei dragi îți pot da acea vitalitate de care ai nevoie. Axează-te mai mult pe odihnă.

Pești - Este foarte important ca în această lună să încerci să vorbești mai mult cu partenerul despre problemele lui. Acesta are nevoie să fie ascultat, și nu de oricine, ci de tine. Dacă ești singur, nu lăsa viața profesională să ți-o distrugă pe cea personală.

Ești mai hotărât ca oricând să câștigi mai mulți bani, iar astrele sunt de partea ta. Tot ce trebuie să faci este să nu te grăbești atunci când iei decizii importante sau atunci când semnezi acte de care depind banii tăi. Nu te aștepta la rezultate rapide.

Vei fi foarte ușor de călcat pe coadă în această lună, însă trebuie să înveți să te controlezi. Nu ar fi indicat să îți creezi probleme cu cei din jurul tău din cauza ieșirilor tale nervoase, la fel cum nu este indicat nici pentru sănătatea ta. (L.P.) 

LUCREȚIA POP

Lasă un comentariu