ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 4-5 aprilie, pompierii mureșeni au fost solicitați la 69 de intervenții, după cum urmează: un incendiu, trei alte situații de urgență și 65 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Incendii

* Ieri dimineață, în jurul orei 6.30, incendiu produs la acoperișul unei case de locuit în Sâncraiu de Mureș, strada Principală. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. A fost vorba despre un incendiu care s-a manifestat mocnit la acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 120 mp. Din fericire, nu au fost victime. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: coș de fum neizolat corespunzător.

Alte intervenții

* Marți, 4 aprilie, în jurul orei 8.30, copac căzut pe o alee pietonală din municipiul Târnăveni, strada Republicii. Au intervenit pentru degajarea acestuia pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni.

* Tot marți, 4 aprilie, în jurul orei 9.50, copac căzut pe o casă de locuit din orașul Sovata, strada Primăverii. Au intervenit pentru degajarea acestuia pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Sovata.

Misiuni

De asemenea, în ultimele 24 de ore, au fost executate 9 misiuni de recunoaștere la secțiile ATI.

Lasă un comentariu