ACUM CE MAI URMEAZĂ?

Distribuie pe:

De peste doi ani suntem bombardați: pandemia de Covid, colac peste pupăză, cu diverse ordine care, până la urmă, au fost emise fără substrat juridic, vaccinarea-un circ fără precedent: ești vaccinat - poți intra, nu ești vaccinat - stai afară.

...Vaccin cumpărat pe bani grei, care, acum, a ajuns în postura de a fi aruncat, donat și nu mai știu ce. Un vaccin neexperimentat, care, actualmente, își arată colții, prin numeroase complicații pe care le-a lăsat multor persoane. Zilnic, apar articole în revistele de specialitate care semnalează diverse cazuri.

Vine marea, marea înghesuială de pe litoral, așa-zisa “relaxare”, cu efectele ulterioare. Dar, mai tare a fost guvernul condus de domnul Cîțu, care, la orice inițiativă, răspundea cu “nu”. Atât de mult negativism nu am mai întâlnit la cineva, afară de teribilul congres la care a fost ales. Vedeam pe micul ecran cum participanții se înfruptau cu mititei...

Acum, să nu uităm de haosul din școli: cu tabletă, fără tabletă, unii au, alții - ioc; orare total nesigure, în permanentă schimbare, online, față în față... Ce să mai vorbim...

A venit Ucraina! Atât de mare este dezinformarea, încât oamenii nu mai știu ce să creadă. Trebuie ajutați refugiații, sigur, dar, în primul rând trebuie să vedem cum stăm pe acasă. Or fi bune dispozițiile Bruxelles-ului, dar avem și noi priorități și nevoi. Mai-marii noștri guvernanți au sărit cu surle și trâmbițe și, pentru paza noastră, au adus militari care pot, la un moment dat, să devină autoritari.

Păcat de marii noștri rapsozi care cântă “Noi suntem români”, deoarece nu mai este momentul.

Alta: se zvonește că Președintele nostru va pleca la NATO. Atunci, precis vom fi apărați cu crosa de golf.

Stimați parlamentari de Mureș, când ați fost pe malul Pocloșului, să vedeți ce curățenie este pe-acolo? O zonă care ar putea fi o oază pentru plimbări, bicicliști, mame cu copii, fiind feriți de mașini. Nu amintesc de ceilalți aleși, întrucât am convingerea că și pe acolo sunt probleme similare. Este timpul să fim cu o altă gândire, să nu riscăm să ne pierdem identitatea.

OCTAVIAN PLEȘA

Lasă un comentariu