ADMINISTRAȚIA PRIMEAZĂ ÎNAINTEA CULORII POLITICE!

Distribuie pe:

La nivelul Consiliului Local Ungheni s-a mai făcut un pas spre asumarea proiectelor de dezvoltare ale orașului și localităților aparținătoare.

În urma ședinței de Consiliu Local, care s-a desfășurat joi - 14.04.2022, a fost ales noul viceprimar al orașului Ungheni, un reprezentant al formațiunii politice PMP Ungheni, deși conducerea administrativă deține majoritatea în cadrul organului colegial, cu 9 consilieri ai PNL din 15 existenți.

Edilul orașului, domnul Victor Prodan, este cel care în urmă cu mai bine de o lună a propus conducerii PMP Mureș să lase antijocul pe care consilierii PMP Ungheni l-au practicat în ultimii 2 ani în cadrul Consiliului Local. Aceștia nu au votat în ultimii 2 ani nici măcar proiectele de buget ale U.A.T.-ului, iar această atitudine a continuat și în ceea ce privește proiectele de dezvoltare ale orașului propuse de către administrația locală.

În urma discuțiilor purtate și a acordului de la nivel județean, dar și prin atitudinea colegială și transparența dovedite de edilul orașului, atitudinea vizavi de boicotarea ședințelor de Consiliu Local al orașului Ungheni din partea consilierilor PMP, s-a ajuns la schimbarea atitudini de colaborare a consilierilor PMP față de proiectele de dezvoltare ale orașului și localităților aparținătoare.

Victor Prodan, primarul orașului Ungheni: “Nu mi-am dorit niciodată mai mult decât comunicare și bune intenții din partea fiecărui consilier local pentru orice inițiativă sau proiect pe care îl propunem în atenția acestora.

Am invitat, an de an, fiecare reprezentant al formațiunilor politice care sunt în cadrul C.L. Ungheni la discuții înainte de realizarea bugetelor locale, fără succes însă. Am dorit să ascultăm propuneri de proiecte, reale și realizabile, nu doar mesaje de campanie electorală și dezinformări în spațiul public, însă m-am confruntat cu aceeași lipsă de interes și de viziune.

Sper ca prin această decizie, vom avea un consilier local care să își concentreze atenția pe proiectele pe care le propunem și pe dezvoltarea comunității noastre care are nevoie de eforturi constante și reale, pentru a putea fi deservită așa cum se cuvine.”

RADU DANIEL

Lasă un comentariu