ARĂDENII DE LA DELTA FORCE AU CÂȘTIGAT MONDIALELE DE ROBOTICĂ

Distribuie pe:

Echipa de robotică a Liceului Național de Informatică a reușit o performanță unică pentru o echipă românească: a câștigat Campionatul Mondial de Robotică din Houston, SUA.

Anunțul a fost făcut de cei de la Delta Force, pe 24 aprilie. “Este greu de descris ce simțim în acest moment! Suntem extrem de bucuroși că am reușit să facem ceea ce mulți credeau imposibil, chiar și noi, am câștigat Campionatul Mondial de Robotică din Houston! Suntem prima echipă internațională care a câștigat campionatul. Suntem mândri că am putut aduce victorie Aradului, României și comunității FTC din România!”, au scris tinerii pe pagina de Facebook a echipei.

Aceștia au făcut parte dintr-o alianță cu echipele Up a Kreep și Java the Hut, cărora au ținut să le mulțumească. Au mulțumit și celorlalte echipe române din competiție, dar și celor care le-au fost alături prin mesaje de încurajare. “De asemenea, mulțumim mentorilor, părinților, sponsorilor noștri, în special sponsorului nostru principal Aptiv și asociației Nație Prin Educație care a adus concursul în România!”, își încheie cei de la Delta Force mesajul.

Lasă un comentariu