PUNCT FINAL ÎN ETAPA DE EUROPEAN TEQBALL TOUR DE LA TÂRGU-MUREȘ

Distribuie pe:

Favoriții s-au impus la etapa din European Teqball Tour de la Târgu-Mureș. Campionii mondiali la dublu masculin, sârbii Bogdan Marojevic - Nikola Mitro și campionii mondiali la dublu-mixt, maghiarii Csaba Banyik - Zsanett Janicsek au câștigat și această etapă din circuitul continental, dovedind că sunt cele mai bune echipe în momentul de față.

În proba de dublu, Marojevic/Mitro s-au impus în finală în fața maghiarilor Forgacs/Odnoga, 2-0 la seturi. Pe locul al treilea al podiumului s-au clasat maghiarii Katz/Velkey, 2-1 în finala pentru bronz, în fața francezilor Grondin/Rabeux.

Cea mai bună clasare a unei echipe românești a fost a dublului Gyorgydeak/Ilyes, eliminați în sferturile de finală, de medaliații cu bronz.

În proba de dublu-mixt, finala a fost o luptă a celor mai bune dubluri din Ungaria, Banyik/Janicsek și Bako/Vasas. Favoriții s-au impus cu 2-0, primul set fiind cel mai echilibrat, câștigat la limită, 12-11. Medaliile de bronz au intrat în posesia unei alte echipe din Ungaria, Katz/Dezsenyi.

Din România, dublul Szilagyi/Barabasi a obținut cea mai bună clasare, calificarea în primele 16 echipe ale competiției.

Ultima zi de concurs a cuprins și o demonstrație de Para Teqball, la care au participat sportivii Ștefan Dogaru și Keresztes Zsolt.

Pentru cei care au urmărit pe viu competiția internațională de Teqball, suntem siguri că a fost o experiență deosebită, Sala Sporturilor fiind transformată total. O muncă de 6 zile pentru a crea un spectacol unic, părerile invitaților, sportivi și oficiali, fiind toate la superlativ.

Le mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă organizarea etapei din European Teqball Tour de la Târgu-Mureș: Federația Internațională de Teqball, Ministerul Sportului, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Consiliul Județean Mureș, Primăria Municipiului Târgu-Mureș, Jidvei, Romgaz, Maurer Residence Târgu-Mureș, Mozzart Bet.

Lasă un comentariu