DEMISIE ÎN CONSILIUL LOCAL TÂRGU-MUREȘ

Distribuie pe:

Radu Bălaș, consilier local în cadrul Consiliului Local Municipal Târgu-Mureș, și-a anunțat demi-sia din această funcție la sfârșitul ședinței ordinare de vineri, 29 aprilie 2022. Aflat la cel de al doilea mandat de consilier, Radu Bălaș a fost ales pe listele Partidului Oamenilor Liberi (POL). Acesta a declarat în plenul consiliului, la sfârșitul ședinței: “Când am ajuns să fac politică punând bazele unui partid politic inovator (POL - n.r.) eram convins că o persoană nu trebuie să stea mai mult de 6-8 ani într-o funcție publică. De asemenea, trebuie să știi când să te retragi. Am avut 40 de proiecte de hotărâre dintre care 30 au fost aprobate, am avut zeci de amendamente și sute de luări de cuvânt. Mulțumesc votanților POL care mi-au oferit privilegiul de a servi comunitatea. Mulțumesc angajaților primăriei, consi-lierilor locali. Începând cu 1 mai îmi dau demisia din funcția de consilier local. Forța Târgu-Mureș!”.

Consilierul demisionar a fost felicitat pentru activitatea depusă de către primarul municipiului, Soós Zoltán, și de reprezentanții grupurilor politice UDMR și PSD din Consiliul Local.

Locul rămas vacant în urma demisiei lui Radu Bălaș va fi ocupat de către Adrian Mureșan - candidatul POL la funcția de primar al municipiului, din 2020.

Radu Bălaș a activat în presă, fiind un apreciat jurnalist locali publicist și antrepenor.

DRAGOȘ BARDOȘI

Lasă un comentariu