LA UMFST, “FAȚĂ ÎN FAȚĂ CU ANGAJATORII”

Distribuie pe:

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu-Mureș organizează astăzi, 5 mai, “Față în față cu angajatorii”.

Deschiderea evenimentului va avea loc în intervalul orar 10-11 și va fi urmată de activități la standurile companiilor și workshop-uri susținute de reprezentanții angajatorilor.

Evenimentul are loc în campusul UMFST (la sediul de pe str. Nicolae Iorga nr. 1 din Târgu-Mureș).

Organizat de Societatea Antreprenorială Studențească (SAS), Compartimentul de Relații cu Piața Muncii (CRPM) și ESTIEM LG Târgu-Mureș, din cadrul UMFST, manifestarea se bucură de prezența și interesul a 35 de companii de top din diverse domenii de activitate: medicină, farmacie, inginerie, informatică, economie.

Această nouă ediție a evenimentului desfășurat anual, asigură studenților Universității cadrul de interacțiune directă cu principalii angajatori din piața muncii, oportunitatea de a se conecta la cerințele profesionale ale posturilor specifice din punct de vedere al competențelor dobândite, asigurarea stagiilor de practică și internship-uri, obiectivul principal al evenimentului fiind acela de a asigura studenților, la finalul studiilor universitare, o mai bună inserție în piața muncii, precizează Compartimentul Relații Publice UMFST.

L.O.

Lasă un comentariu