NOAPTEA MUZEELOR 2022 LA MUZEUL JUDEȚEAN MUREȘ 14 - 15 MAI

Distribuie pe:

Anul acesta, Noaptea muzeelor la Muzeul Județean Mureș se extinde pe două zile, în două localități ale județului Mureș - Târgu-Mureș și Călugăreni, cinci spații muzeale, alte douăzeci de locații partenere și multe momente de colecție pe care le-am pregătit pentru ediția cu numărul XVI.

Sâmbătă, 14 mai 2022, spațiile muzeale și spațiile partenere din orașul Târgu-Mureș vor fi deschise în intervalul orar 11.00-02.00 dimineața. Duminică, 15 mai 2022, am pregătit un program special în Parcul arheologic de la Călugăreni, în intervalul orar 11.00-16.00.

Vă invităm să redescoperiți orașul Târgu-Mureș și județul Mureș vizitând cele 5 spații muzeale deschise: Palatul Culturii și Galeriile de Artă; Palatul Toldalagi din Piața Trandafirilor nr. 11 - sediul Secției de Etnografie și Artă Populară; Clădirea muzeului din Cetatea Târgu-Mureș - sediul Secției de Arheologie și Istorie; Clădirea muzeului de pe str. Horea nr. 24 - sediul Secției de Științele Naturii; Pavilioanele TIME BOX și Parcul arheologic de la Călugăreni, com. Eremitu.

Prețul biletului de intrare / brățara Noaptea muzeelor 2022: adulți - 8 lei; elevi, studenți, pensionari - 4 lei.

Biletele se pot achiziționa online înainte de eveniment de pe site-ul muzeului, iar în ziua evenimentului, brățările Noaptea Muzeelor 2022 se pot achiziționa doar din spațiile de vizitare ale Muzeului Județean Mureș.

Lasă un comentariu