JANDARMII MUREȘENI LA DATORIE, PENTRU UN WEEKEND ÎN SIGURANȚĂ

Distribuie pe:

Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș vor fi la datorie și în acest sfârșit de săptămână, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea producerii oricăror evenimente negative. Aceștia vor patrula permanent pentru menținerea unui climat de ordine și pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale în zonele urbane aglomerate: în zona parcurilor, gărilor, centrelor comerciale, în zona cluburilor, precum și în zonele rurale.

Într-un comunicat de presă, Gruparea precizează faptul că jandarmii vor fi alături de cetățeni, duminică, la manifestările culturale și sportive, astfel încât să fie evitate aglomerările de persoane și pentru prevenirea și descurajarea oricăror fapte care pot duce la tulburarea ordinii publice. Vor fi prezenți la:

- “Sărbătoarea Florilor” din localitatea Curteni, județul Mureș

- Evenimentul sportiv “Half Marathon Mureș” - din municipiul Târgu-Mureș

Siguranța reprezintă prioritatea jandarmilor, astfel recomandăm: să se respecte indicațiile organizatorilor, să se evite încălcarea normelor de conviețuire socială și dacă situația o impune, cetățenii să solicite neîntârziat sprijinul jandarmilor, în mod direct, efectivelor aflate în misiune sau prin numărul unic de urgență 112.

DRAGOȘ BARDOȘI

Lasă un comentariu