ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 6-8 mai, pompierii mureșeni au fost solicitați la 180 de intervenții, după cum urmează: un incendiu, trei accidente rutiere, o misiune pirotehnică, cinci alte situații de urgență și 170 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Incendii

* Vineri, 6 mai, în jurul orei 12.35, incendiu produs la o hală din municipiul Reghin, strada Iernuțeni. Au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin. În urma incendiului au ars deșeuri din plastic și praf din vopsele uscate, pe o suprafață de aproximativ 6 mp. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: fumatul în locuri nepermise.

ACCIDENTE RUTIERE

* Vineri, 6 mai, în jurul orei 10.20, accident rutier produs în municipiul Târgu-Mureș, strada Gheorghe Marinescu. Au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor, pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. A fost vorba despre o tamponare între două autoturisme, fără victime.

* Vineri, 6 mai, în jurul orei 18.30, accident rutier produs în localitatea Zau de Câmpie, strada Principală. Au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor, pompierii militari din cadrul Secției Sărmaș. A fost vorba despre un accident rutier produs între două autoturisme, fiind cinci victime de cod verde.

* Sâmbătă, 7 mai, în jurul orei 23.30, accident rutier produs în municipiul Reghin, la ieșire spre localitatea Breaza. Au executat misiunea, pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin. A fost vorba despre un autoturism care a părăsit partea carosabilă, în interior aflându-se o persoană de sex masculin, de cod verde, care a fost preluată și transportată la spital de către echipajul medical SMURD aflat la fața locului.

MISIUNE PIROTEHNICĂ

* Vineri, 6 mai, în jurul orei 14.40, misiune pirotehnică în localitatea Petelea.

Au executat misiunea echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Horea” al județului Mureș. S-a identificat un proiectil exploziv de calibru 105 mm, acesta fiind din vremea războiului. Echipa pirotehnică a ridicat, transportat și depozitat în siguranță muniția, urmând ca aceasta să fie distrusă cu alte muniții rămase neexplodate, în poligonul special amenajat.

MISIUNI

În perioada 6-8 mai au fost executate 12 misiuni de recunoaștere la secțiile ATI.

Lasă un comentariu