CUNOSCUTUL JURNALIST MUREȘEAN DORINA MATIȘ ÎȘI LANSEAZĂ PRIMA CARTE

Distribuie pe:

Dorina Matiș, cunoscutul și apreciatul jurnalist mureșean, își lansează prima sa carte intitulată “Îngerul meu, Gabriel-ghid de vindecare a suferințelor determinate de despărțiri”, tipărită la Editura “Maris” din Târgu-Mureș. Evenimentul va avea loc săptămâna viitoare, vineri, 20 mai, de la ora 18.00, la Casa Căsătoriilor din Cetatea Medievală din Târgu-Mureș. Partenerii evenimentului sunt Asociația pentru terapii complementare și Biblioteca Județeană Mureș.

“Cartea are la bază experiența mea de hipnoterapeut, începând cu anul 2017, când am obținut certificarea în Hipnoză și Hipnoterapie din partea Asociației Europene pentru Hipnoterapie Medicală și Terapia Subconștientului. Pe lângă cariera mea jurnalistică - la care nu am renunțat nicio clipă din anul 1993 și m-am menținut la un nivel performant în domeniu - am decis să îmi dezvolt și latura spirituală, simțind că parcă lipsește ceva din viața mea. Pe lângă Hipnoterapie, care m-a ajutat enorm să îmi dezvolt niște abilități naturale extraordinare, am devenit Maestru Reiki Usui, Maestru în Vindecarea cu Îngeri și practicant Karuna Reiki gradul I și II”, ne-a spus autoarea.

Dorina Matiș susține că “poate părea o curiozitate ca un jurnalist să intre în contact cu cele mai intime trăiri ale oamenilor, însă cei care sunt cu adevărat pregătiți să mă întâlnească, nu își mai pun deloc problema discreției mele. Totul ține de încredere și, mai ales, de credință. Așa am descoperit că una dintre cele mai mari cauze generatoare de suferință și de energie negativă o reprezintă relațiile eșuate și faptul că mulți nu reușesc să gestioneze singuri această delicată problemă. Iar de aici decurg numeroase consecințe, de la resentimente și ură, la boli și chiar tentative de suicid. Întrebându-mă cum pot să îi ajut pe oameni să descopere că în realitate “drama e mai mare decât problema în sine”, m-am trezit într-o dimineață cu soluția: scrie o carte de vindecare a suferințelor determinate de despărțiri”.

Pe această cale o felicităm și îi urăm mult succes colegei noastre de breaslă și în cariera sa de scriitor. (D.B.)

DRAGOȘ BARDOȘI

Lasă un comentariu