TEATRUL NAȚIONAL TÂRGU-MUREȘ - COMPANIA “LIVIU REBREANU” VĂ INVITĂ LA ULTIMA REPREZENTAȚIE STAGIONALĂ - “VILLA DOLOROSA”

Distribuie pe:

Apreciatul regizor Theodor-Cristian Popescu revine la Teatrul Național Târgu-Mureș - Compania “Liviu Rebreanu” cu un spectacol provocator, izvorât din universul lui Cehov și ancorat în lumea contemporană, care va ridica semne de întrebare, va tulbura spiritele liniștite, le va liniști pe cele tulburate, le va produce delicii estetice tuturor celor cu mintea și sufletul deschise și, pe alocuri, îi va face să (și) râdă amar. În spectacolul bazat pe textul scris de Rebekka Kricheldorf, Via Dolorosa devine Villa Dolorosa, drumul patimilor devine un cămin aflat în plin proces de degradare, iar cele trei surori ale lui Cehov - Irina, Mașa și Olga - sunt trei femei ale timpurilor noastre. Irina își aniversează de trei ori ziua de naștere, iar evenimentele accentuează de fiecare dată drama care pune stăpânire pe viețile surorilor și la care contribuie conflicte generate de probleme financiare, lipsă de sens, blazare, datorii, angoasă și disperare.

Din distribuție fac parte Georgiana Ghergu - Irina, Steliana Bălăcianu - Olga, Loredana Dascălu - Mașa, Ale Țifrea - Janine, Luchian Pantea - Andrei și Theo Marton - Georg.

Regia este semnată de Theodor-Cristian Popescu, scenografia a fost realizată de Irina Moscu, sound designer a fost Andrei Raicu, light designer a fost Cristian-Gabriel Niculescu, regia tehnică este asigurată de Stelian Chițacu, sufleur este Laura Moldovan, iar traducătorul piesei este Ciprian Marinescu.

Spectacolul a fost nominalizat la Premiul pentru cel mai bun spectacol la Gala Premiilor UNITER 2021.

Următoarea reprezentație va avea loc marți, 17 mai, ora 19.00, la Sala Mare.

Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrunational.biletmaster.ro sau de la Casierie, de luni până vineri, între orele 9.00-19.00, și în weekend, cu o oră înainte de reprezentații. Rezervările pot fi făcute la numărul de telefon 0365/80.68.65.  

Lasă un comentariu