“ÎMPREUNĂ PUTEM DESCURAJA TRAFICUL DE PERSOANE”

Distribuie pe:

Ziua Agenției Naționale împotriva Traficului de Persoane a fost celebrată, la sfârșitul săptămânii trecute, și în județul nostru. “E o zi cu însemnătate pentru noi. Am marcat acest moment printr-o activitate la Școala Postliceală «Dimitrie Cantemir» din Tg. Mureș, partener instituțional important al structurii noastre. Am avut bucuria și onoarea de a-i avea alături pe o parte din cei care ne sprijină eforturile, respectiv pe reprezentanții Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Mureș și ai Direcției Județene pentru Sport și Tineret Mureș.

Mulțumim tuturor instituțiilor partenere în lupta împotriva acestui fenomen, care, pe parcursul anilor, ne-au fost și ne sunt alături și ne dorim ca această colaborare să continue și să dezvolte alte noi proiecte mulți ani de aici înainte. Cei 16 ani de până acum ne-au dovedit că împreună suntem o forță și putem descuraja traficul de persoane în plan local. Felicitări celor implicați în activitățile Cr. Tg. Mureș - A. N. I. T. P”, ne-a declarat comisar șef de poliție ZAHARIA Cristina Gabriela, coordonator al Centrului Regional Tg. Mureș al Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane.

Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane evaluează și monitorizează, la nivel național, activitatea desfășurată în domeniul luptei împotriva traficului de persoane, îndeplinind rolul de raportor național.

B.L.

Lasă un comentariu