“COCOȘUL DE AUR” STRIGĂ DIN NOU

Distribuie pe:

O veste foarte bună și mult așteptată este redeschiderea “Cocoșului de Aur”, o locație care a bucurat, de la inaugurarea sa din 1898, multe generații de târgumureșeni și nu numai. Restaurarea și modernizarea acestui edificiu istoric, una dintre cele mai emblematice clădiri ale Târgu-Mureșului, a durat trei ani, presupunând un efort consistent din partea proprietarului.

Cei care vor vizita primii locația sunt jurnaliștii mureșeni care au fost invitați, mâine, 19 mai, în avampremieră, pentru a face un tur al clădirii recent reabilitate. De asemenea, jurnaliștii vor avea ocazia să adreseze întrebări proprietarului .

Deschiderea oficială, pentru publicul larg, va avea loc duminică, 22 mai. Cosmin Pop, proprietarul imobilului “Cocoșul de Aur”, a declarat pentru “Cuvântul liber” faptul că existența acestui edificiu restaurat și modernizat este o dovadă a rezistenței locale, a puterii tinerilor. “Le recomand târgumureșenilor să nu rateze ocazia de a se întâlni cu dovada vie a puterii de rezistență locală, reprezentată de tineri”, a spus Cosmin Pop. Acesta consideră că mureșenii vor aprecia, cu siguranță, investiția realizată, iar cei nostalgici vor reîntâlni atmosfera mult îndrăgită pe care o oferă doar “Cocoșul de Aur”.

DRAGOȘ BARDOȘI

Lasă un comentariu