DESPRE NESIMȚIRE ȘI NESIMȚIȚI

Distribuie pe:

Asemenea “misive” au fost împrăștiate în mai multe zone ale municipiului Tg.Mureș, la avizierele blocurilor unde locuiesc și rău-platnici. Rău-platnici (fiecare, cu sau fără motivația sa!) din cauza cărora sunt pedepsiți și proprietarii corecți, fiindcă nu toată lumea e plecată la moșia de la țară ori în vilegiatură peste mări și țări, dându-și apartamentele în chirie.

A opri APA RECE este o mare imprudență, mai ales în situația proaspăt încheiatei (sau nu?) pandemii. Purtăm măști, dar nu ne putem spăla pe mâini și alte părți ale trupului, tragem apa la WC etc.

E treaba asociațiilor de locatari să acționeze pentru protecția proprietarilor corecți, nu doar să-i pună pe drumuri pentru plata consumului, unele nefiind capabile, de ani de zile, să colaboreze online.

În altă ordine de idei, dacă tot vorbim despre nesimțire și nesimțiți, pun și eu o întrebare: dacă trebuie respectate două (2) ore de liniște în bloc, înseamnă că restul de 22 de ore din zi aparțin nesimțiților care sfredelesc non-stop pereții cu bormașina ori bocăne de ne sună capetele? Cum e cu tulburarea liniștii publice? Se referă numai la bețivanii scandalagii?

Avem legi, cică. Dar le aplică cineva... corect?

CINE PROTEJEAZĂ CETĂȚEANUL ROMÂN ÎN ROMÂNIA, INCLUSIV LA TÂRGU-MUREȘ?

Am ajuns și eu să spun, precum, cândva, un coleg de breaslă....demonizat pe nedrept, că m-am săturat...!

MARIANA CRISTESCU

Lasă un comentariu