HANDBALISTELE DE LA CSM TG. MUREȘ, PE PODIUM LA FINAL DE SEZON!

Distribuie pe:

Echipa de handbal de la CSM Tg. Mureș, junioare 3, a terminat cu un succes Grupa semifinală Valoare nr. 3: CSM Târgu- Mureș - Chimia Rm. Vâlcea 44-35 (13-12, 15-11, 16-12).

Pentru mureșence au marcat: Lăcătuș Sonia - 12, Coman Daria - 11, Pop Iulia - 9, Tarcău Mara - 7, Rusu Daria - 3, Mureșan Bianca - 1, Ormenișan Raluca - 1.

Fetele noastre au demonstrat că au valoare și că pe teren propriu sunt greu de învins. Antrenorul Laurențiu Pop a sintetizat astfel sezonul încheiat: “În acest sezon competițional doar o singură echipă a plecat de la Tg. Mureș fără să fie învinsă. Am avut un sezon extraordinar. Acum este momentul să îmi pot felicita fetele și pe toți cei care au făcut posibilă această performanță! Meritați tot respectul meu pentru ce am realizat împreună. Sunt foarte mândru de voi, sunt fericit chiar dacă am pierdut șansa de a juca la turneul final valoare (pentru mine sunteți adevărate Campioane), dar… am câștigat la capitolul mentalitate, am câștigat o e-chipă mai puternică, mai matură, mai valoroasă și sunt sigur că am învățat multe din această experiență. Sunteți minunate, sunteți puternice, aveți caractere fru-moase și sunt sigur că mulți vor auzi din ce în ce mai des numele voastre. Vă mulțumesc pentru felul în care ați luptat, pentru determinarea de care ați dat dovadă, pentru că ați reușit să vă ridicați când ne-a fost cel mai greu, vă mulțumesc pentru că am onoarea să antrenez fete minunate ca și voi. Viitorul este al vostru și credeți-mă că dacă veți continua tot așa o să aveți multe momente de satisfacție maximă!”. CSM Tg. Mureș a demonstrat încă odată că Târgu-Mureșul are copii de excepție!

MEDALIE DE BRONZ MUREȘEANĂ LA CM DE POPICE!

Sportiva Bordianu Roxana-Andreea a urcat pe cea mai mică treaptă a podiumului la Cupa Mondială din Estonia! În deschiderea Campionatului Mondial de seniori se desfășoară Cupa Mondială pentru tineret U18, unde România a fost reprezentată și de sportiva de la CSM Tg. Mureș. În proba de tandem mixt, Bordianu Roxana-Andreea a făcut pereche cu sportivul clujean, Aldea Lucas Caleb. Cei doi au terminat proba pe locul trei la doar 13, respectiv 12 popice distanță în spatele primelor două reprezentative, perechile din Ungaria, respectiv Slovacia. Din păcate, sportiva noastră nu s-a calificat în finala individuală feminină, dar continuă parcursul în Estonia în proba de echipe U23, unde antrenor este târgumureșeanul Seres József.

POLOISTELE MUREȘENE AU ÎNCHEIAT SEZONUL ACTUAL PE LOCUL 4 LA SENIOARE

Echipa feminină de polo de la CSM Tg. Mureș a terminat pe locul patru campionatul național de senioare. După cum a declarat antrenorul Ispir Cristian pe parcursul întregului sezon, campionatul de senioare a fost un prilej excelent de pregătire a tinerelor jucătoare pentru campionatul de U19, unde formația noastră a câștigat medaliile de argint. “S-a văzut evoluția fetelor. Cumva este normal că am pierdut toate meciurile și la turneul 5, dar echipa noastră este formată aproape în întregime de junioare. Plus că am avut și lotul decimat, unele dintre jucătoare au lipsit din cauza accidentărilor, iar altele din cauza faptului că sunt în clasa a 8-a și se pregătesc pentru examene. Dar și așa sunt mulțumit de atitudinea celor care au constituit lotul. Creștem în valoare și asta este cel mai important pentru noi în campionatul de senioare!”.

Echipa CSM Tg. Mureș mai are de jucat meciurile din Cupa României în acest sfârșit de săptămână, care pentru majoritatea jucătoarelor va fi și finalul de sezon. Ispir Cristian va continua să antreneze echipa națională de U19, în care se vor afla și noi trei jucătoare din Târgu-Mureș, formația pregătindu-se pentru participarea la Campionatul European din vară, care va avea loc în Israel. Ținem pumnii pentru fetele noastre, suntem mândri de voi!

FCSB ARE 7 TITLURI LA RÂND RATATE, DAR ABIA ACUM E PACE TOTALĂ!

Victoria obținută de CFR Cluj în penultima etapă, 2-1 cu Universitatea Craiova, a asigurat ardelenilor al cincilea titlu de campioană consecutiv. Dar și cea de-a șaptea ratare, tot consecutivă pentru echipa lui Gigi Becali. Oarecum surprinzător, abia acum este pace totală la echipa roș-albastră. Cel puțin asta susține liderul Peluzei Nord. Până acum, ultrașii erau certați ba cu Gigi Becali, ba cu MM Stoica, cu unii dintre jucători sau cu antrenorul echipei. De exemplu, Toni Petrea nu mergea la galerie ca să salute fanii din cauza faptului că i s-a cerut în mai multe rânduri demisia.

Fanii au “întors-o ca la Ploiești” și spun că nu aveau nimic cu antrenorul Anton Petrea, ci cu sistemul deja cunoscut de la FCSB, în care “principalul” îndeplinește ne-greșit ordinele patronului, inclusiv schimbările dictate în timpul meciului. Peluza Nord a anunțat pacea totală la FCSB. Precizarea vine după ratarea celui de-al 7-lea titlu la rând.

SEZONUL VIITOR DEFILĂM”

“Am fost special la baza din Berceni. Direct la biroul lui Toni Petrea. Era în ședință cu un fotbalist și am așteptat pe hol. Când am intrat, a rămas surprins.

I-am spus, dacă e adevărat că ai acceptat să semnezi cu noi (n.r. când l-a înlocuit pe Edi Iordănescu) pentru jucători, acum trebuie să rămâi pentru suporteri. Nu ne poți refuza. Ai susținerea noastră și îți cerem să rămâi. Dacă nu rămâi, să nu te mai întorci vreodată pentru că nu te vom mai susține. Evident că a rămas mult timp înmărmurit, surprins, mirat. Primul gest al lui, însă, a fost să dea mâna cu mine și să mă îmbrățișeze. A spus …«Voi continua cu voi, da, rămân». Suntem mai hotărâți ca niciodată să-l susținem, și pe el și pe jucători, pe toți. Acum arătăm cine e Steaua, cum îi spunem noi acestei echipe care nu a retrogradat vreodată.

Petrea nu venea la final să ne salute din cauza noastră. Credea că avem ceva cu el, dar noi nu pe el îl contestam, ci sistemul domnului Becali. Acum, toți s-au lămurit.

Pentru cum a vorbi Gigi în ultima perioadă, între noi și patron e pace. Cu MM am făcut pace demult, iar de astăzi, Petrea are susținerea noastră totală. În aceste condiții, sezonul viitor defilăm”, a declarat Gheorghe Mustață la Radio Sport 1.

SORIN CRĂCIUN

Lasă un comentariu