ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 10-11 mai, pompierii mureșeni au fost solicitați la 55 de intervenții, după cum urmează: un incendiu, trei accidente rutiere și 51 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Incendii

* Marți, 10 mai, în jurul orei 20.50, incendiu produs la un apartament din municipiul Târgu-Mureș, Bulevardul 1848. Au intervenit pentru lichidarea incendiului pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. A fost vorba despre un incendiu care s-a manifestat în interiorul unui apartament situat la etajul al IV-lea dintr-un bloc de locuințe cu IV etaje. Din interiorul acestuia, pompierii militari au reușit extragerea la timp a unei victime de gen masculin, conștientă și cooperantă. Victima fiind intoxicată cu fum, a primit îngrijiri medicale de la echipajul de prim ajutor SMURD aflat la locul intervenției. Nu s-a impus evacuarea locatarilor din bloc.

Accidente rutiere

* Marți, 10 mai, în jurul orei 15.10, accident rutier produs în localitatea Daneș.

Au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor, pompierii militari din cadrul Detașa-mentului Sighișoara. A fost vorba despre un accident produs între două autoturisme care au părăsit partea carosabilă. Din interiorul mașinilor s-au autoevacuat două persoane de cod verde.

* Marți, 10 mai, în jurul orei 17.10, accident rutier produs în orașul Sărmaș, strada Trandafirilor. Au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor, pompierii militari din cadrul Secției Sărmaș. A fost vorba despre un accident produs între două autoturisme, fiind 5 victime de cod verde și 2 victime de cod galben.

* Tot marți, 10 mai, în jurul orei 20.30, accident rutier produs în localitatea Sărmașu, strada Republicii. Au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor, pompierii militari din cadrul Secției Sărmaș. A fost vorba despre un accident produs între două autoturisme. În urma accidentului rutier, a rezultat avarierea a 2 autoturisme și rănirea a 2 persoane, o victimă fiind de cod verde și una de cod galben, care au fost preluate și transportate de echipajul SAJ la CPU Sărmașu.

Misiuni

De asemenea, în ultimele 24 de ore, au fost executate 6 misiuni de recunoaștere la secțiile ATI.

Lasă un comentariu