ÎN LUNA ACEASTA, LA TÂRGU-MUREȘ - AMPLĂ ACȚIUNE DE COLECTARE A DEȘEURILOR ELECTRICE ȘI ELECTRONICE

Distribuie pe:

Târgumureșenii și nu numai care vor să scape de echipamentele electrice și electronice care nu le mai sunt de folos pot, în cursul acestei luni, să le ducă la punctele special amenajate pe teritoriul municipiului, după un program stabilit pe săptămâni. În cadrul acestei campanii organizată de Primăria municipiului Târgu-Mureș, împreună cu partenerii săi, vor fi colectate următoarele tipuri de deșeuri: televizoare, calculatoare, frigidere, aragazuri, mașini de spălat, aspiratoare, fiare de călcat, corpuri de iluminat, becuri economice, neoane, becuri și tuburi cu LED, baterii și acumulatori.

Cetățenii au posibilitatea de a duce deșeurile la punctele de colectare selectivă, special amenajate, în zilele precizate, între orele 9.00 și 15.00, după cum urmează:

Sâmbătă 14 mai: activitatea va avea loc în Cartierul Dâmbu Pietros și Libertății, iar punctele de colectare vor fi amplasate: în spate la Ansamblul Mureșul, str. Parângului (magazin Profi), lângă Grădinița Licurici (în spatele magazinului Palas), strada Ady Endre (loc de joacă), Lavandei colț cu Iuliu Maniu (calea ferată), Libertății colți cu Bălcescu (stația de autobuz).

Sâmbătă 21 mai: Aleea Carpați (lângă magazinul Darina), str. Voinicenilor (parc de joacă), Sala Polivalentă; Casa Tineretului (parcare); Păcii - colț cu Coșbuc; Făget - colț cu Secuilor Martiri.

Sâmbătă 28 mai: Aurel Filimon (zona parcare); Centru (lângă Catedrala mică); Gheorghe Doja (Timko - Alimentara non-stop); Panseluțelor (la Furnica); Ștefan cel Mare (parcare).

Persoanele vârstnice care nu își pot transporta deșeurile electrice și electronice și care au nevoie de ajutor sau pentru obiectele care depășesc 50 de kilograme se poate apela numărul de telefon 0748-19.67.67 - de luni până vineri, în intervalul orar 8.00-16.00.

(sursa imagine: colectaredeseuri.ro)

DRAGOȘ BARDOȘI

Lasă un comentariu