“LICURICII ÎN SĂRBĂTOARE”

Distribuie pe:

Pornind de la acest citat, dorim să scoatem în evidență importanța timpului pe care copiii preșcolari îl petrec atât la grădiniță, cât și acasă, cu familia.

De ce să nu ne bucurăm toți împreună, educatoare-părinți-copii, de ceea ce ne oferă viața și să dăm frâu liber imaginației, creativității și să punem în valoare talentul copiilor prin activități prin care să valorificăm potențialul lor creativ, curiozitatea și entuziasmul lor.

Astfel, la Grădinița cu Program Prelungit “Licurici”- structură în cadrul Școlii Gimnaziale “Liviu Rebreanu” din Tg. Mureș, pentru a încununa luna mai - luna familiei, s-au desfășurat activități deosebite copii-părinți care au fost cuprinse într-un Proiect Educațional sub denumirea “Licuricii în sărbătoare”.

Activitățile propuse de colectivul de educatoare al grădiniței în cadrul acestui proiect au fost atent pregătite, într-un decor plin de culoare, acompaniat de muzică, de veselia copiilor, de bucuria părinților și de mulțumirea cadrelor didactice, desfășurându-se în curtea grădiniței sub forma unor activități de creație, de pictură, de mișcare, de joc, de dans, care au implicat direct atât copiii, cât și părinții. În cadrul acestui eveniment, alături de colectivul de educatoare al Grădiniței P.P. “Licurici”, alături de domnișoara Coordonator al grădiniței, prof. Deteșan Anca, ne-au bucurat cu prezența și implicarea lor domnul director al Școlii Gimnaziale “Liviu Rebreanu”, prof. Popa Ioan Cornel, director adjunct, prof. Vlasa Alina, doamna Instructor Internațional de Zumba, Bucur Laura, părinții și bunicii preșcolarilor.

Lasă un comentariu