EXPOZIȚII DE PICTURĂ ÎN TÂRGU-MUREȘ

Distribuie pe:

Pe simezele Galeriei de Artă Unirea din Tg. Mureș, str. Republicii nr. 9, se află expuse lucrările artiștilor din Satu Mare. Este o expoziție valoroasă și diversificată pe care vă invităm să o vizitați până în 27 mai 2022. “În ultimii ani, Asociațiile Artiștilor Plastici din Mureș și Satu-Mare au legături strânse de prietenie și colaborare. Le mulțumim colegilor noștri pentru efortul făcut cu transportul și expunerea lucrărilor a 49 de artiști din Satu-Mare și îi felicităm pentru frumoasa expoziție”, a spus, pentru “Cuvântul liber”, vicepreședintele AAP Mureș, Lili Lazăr. Evenimentul a fost prezentat de Czirjek Lajos - Președintele AAP Mureș, Vasile Mureșan - Consilier Artistic AAP Mureș, Gergely Csaba - Președintele AAP Satu-Mare.

În același timp, artiști membri ai Asociațiilor Artiștilor Plastici Mureș expun până la sfârșitul acestei luni, în Târgu-Mureș, după cum urmează: Moldovan Monica la Galeria Deisis din Piața Trandafirilor, Palatul Culturii, și Orban Ferenc la Sala Dersi Janos, str. Bolyai nr. 13.

Sâmbătă, 28 mai 2022, ora 11, va fi vernisată la Galeria Unirea (str. Republicii nr. 9), expoziția colectivă cu tema Tradiții și obiceiuri.

Lasă un comentariu