ÎNCĂ UN PAS ÎNAINTE PENTRU CENTURA OCOLITOARE A MUNICIPIULUI REGHIN

Distribuie pe:

În ședința de astăzi a Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Ruriere (CNAIR) este supus analizei și avizării Studiul de Fezabilitate, revizuit, pentru varianta de ocolire a municipiului Reghin, anunță deputatul de Mureș, Dumitrița Gliga. Contractul pentru completarea studiului de fezabilitate necesar construcției variantei de ocolire Reghin, semnat la data de 05.12.2019, este în derulare, termenul de finalizare fiind în 2022.

Tot în acest an va fi lansată lici-tația pentru proiectarea și execuția celor aproximativ 12 km ai variantei de ocolire Reghin. Valoarea estimată a întregului obiectiv (proiectare și execuție) este de aproximativ 645 milioane de lei, TVA inclus. Lungimea exactă și ceilalți parametri vor fi stabiliți după aprobarea indicatorilor tehnico-economici.

Varianta de ocolire se va desprinde din intersecția dintre DN15A și DN16 în partea de vest a municipiului Reghin, se va desfășura prin partea de sud-est a municipiului, la intersecta DN15 (Târgu-Mureș - Reghin) și se va finaliza în partea de nord-est, la intersecția cu DN15 (Reghin - Toplița), la ieșirea din municipiul Reghin.

Lasă un comentariu