INVITAȚIE LA TEATRU

Distribuie pe:

Astăzi, de la ora 19.30, în Sala Mică a Teatrului Național Târgu-Mureș, are loc reprezentația piesei “Campionatul de improvizație”, o comedie în regia lui Vlad Massaci.

Din echipa spectacolului fac parte actorii Mihai Crăciun, Rareș Budileanu, Csaba Ciugulitu, Costin Gavază, Ion Vântu, Georgiana Ghergu, Cristian Iorga, Alexandru-Andrei Chiran, Ale Țifrea și Loredana Dascălu și, la clape, indispensabilul acompaniator Zeno Apostolache Kiss. Spectacolul ia naștere sub semnul momentului, la indicațiile dumneavoastră, astfel încât fiecare reprezentație este unică și irepetabilă. Singurele constante sunt tipurile de exerciții, inspirația de moment și râsetele torențiale.

“Când vin la teatru, oamenii se simt obligați să poarte costum, rochii elegante, bijuterii… Foaierul devine un loc unde se afișează statutul social. La un spectacol de improvizație, însă, oamenii poartă blugi și tricouri și nici măcar nu trebuie să-și închidă telefoanele mobile (noi îi rugăm totuși s-o facă!). Ne dorim să vă simțiți ca la o petrecere reușită. O petrecere reușită depinde de numărul de interacțiuni pe care le aveți cu alți oameni. Nu de alcool; nu de țigări. Vă așteptăm la petrecerea noastră” - Vlad Massaci, regizor.

Lasă un comentariu