FESTIVALUL COPILĂRIEI

Distribuie pe:

Școala Gimnazială numărul 7 din Târgu-Mureș a organizat, zilele trecute, la Casa de Cultură “Mihai Eminescu”, a IV-a ediție a Festivalului Copilăriei. Un maraton de talente și creativitate au fost prezentate publicului format atât din elevii și profesorii școlii, dar și părinți, bunici și susținători de seamă ai celor care au urcat pe scenă.

Actorul Horațiu Mălăele spunea: “Copilăria e cadoul pe care ni-l dă viața”. Astfel a început programul talentaților copilași ai Școlii Gimnaziale nr. 7, celebrând copilăria.

Primii care au fost provocați să se întoarcă în timp, în anii copilăriei, au fost chiar directorii școlii, prof. Körtesi Gábor Sándor, prof. Mureșanu Ilinca Smaranda. Cei doi au povestit câte o întâmplare amuzantă din copilărie, după care au predat ștafeta tuturor profesorilor coordonatori. Fiecare dintre ei au răspuns afirmativ provocării, spre deliciul publicului și al copilașilor, care s-au amuzat pe cinste auzind că și profesorii au fost copii și s-au ținut de șotii atunci când traversau vârste apropiate de ale lor.

După o serie de hohote de râs, lacrimi și multă emoție, programul a început chiar cu boboceii școlii, co-ordonați de prof. Daniela Biriș și Emese Lazăr, clasele pregătitoare, care au cântat și au dansat, spre deliciul publicului. Următorii au fost chiar bobocii ciclului gimnazial, coordonați de prof. Adriana Vaivodă, respectiv prof. Katalin Hogyes. Aceștia au prezentat un scurt moment de poezie și dans.

Pe scena Casei de Cultură au urmat: clasa I A - prof. Ramona Grama, clasa a II-a A - prof. Pălășan Carmella, clasa a II-a B - prof. Gyongyver Szasz, clasa a III-a A - prof. Letița Sava, clasa a III-a B - prof. Maria Frîncean, clasa a IV-a A - prof. Rodica Precup, clasa a IV-a B - prof. Erzsebet Cseke, clasa a VI-a A - prof. Gheorghe Andreica, clasa a VI-a B - prof. Ildiko Domahidi, clasa a VII-a A - prof. Carmen Dumitru, clasa a VII-a B - prof. Istvan Hampel. Din public s-au auzit și aplauzele puternice ale veteranilor școlii, clasele a VIII-a.

Toate momentele au fost aclamate cu putere de toți cei prezenți la acest eveniment reușit, organizat în cinstea copilăriei și a copilului din fiecare dintre noi. A fost un eveniment grandios, implicate fiind toate clasele.

Școala Gimnazială numărul 7 din Târgu-Mureș a transmis un “La mulți ani!”, sănătate, zâmbete și milioane de vise împlinite tuturor copiilor, indiferent de vârstă!

Prof. înv. primar CARMELLA PĂLĂȘAN

Lasă un comentariu